Søk reise
Jenteturer

Jenteturer

AMSTERDAM
Populær by for jenteturer og her finnes det ikke tid til å kjede seg. Hva med en bar på Leidseplein eller Rembrandtplein, brune kneiper, hyggelige restauranter eller båttur langs kanalene med en hyggelig middag? I sentrum finner du den populære handlegaten Kalverstraat, en ca 1 km lang gate proppfull av gode shoppingmuligheter og stengt for all motorisert trafikk. Ikke bare er Amsterdam en utmerket by når det gjelder uteliv og moro, men er også perfekt for shopping og da spesielt dersom du er interessert i antikviteter, bøker og vintage klær.

Sjekk storbypakke Amsterdam her flybilletter her og hotell her

BARCELONA
Det er lett å bli glad i Barcelona, særlig  når man er på jentetur: stenbelagte gater, lukten av havet, de kulinariske fristelsene, den vakre arkitekturen og det fantastiske folkelivet. Bli skjemt bort av temperaturen, varme vinder og gjennomsnittstemperatur på 20 grader og en sol som varmer hele året. Byen som har alt enten man er sulten, tørst, morgenfugl eller nattemenneske. I denne byen får man alt fra de kjente spanske merkene som Zara og Mango til spesiell design á la Barcelona, internasjonalt kjente merker, eller vintage og retro. Barcelona har alt fra det nyeste nye, det spesielle og unike og et utall markeder for matelskere og samlere.

Sjekk storbypakke Barcelona her flybilletter her og hotell her

KØBENHAVN
Jentetur til København kan by på litt av hvert. Enten det er en tur på Tivoli med deilig brunsj eller en fitnessrunde blandt byens mange treningsentre eller fiskespa, manikyr og ansiktsbehandling. København er absolutt stedet for kulinariske nytelser. Det kryr av restauranter, puber og barer i denne flotte byen. Liker du å handle, så er København et godt sted å være. Fyll opp lommeboken og sørg for at du har nok tid. Mye er konsentrert rundt Strøget når det gjelder butikker. Området er fylt med små torg og sidegater. Her finner du spesialbutikker med rariteter og motebutikker med det ypperste innen haute couture.

Sjekk storbypakke København her flybilletter her og hotell her

LONDON
Jenteturer til London er veldig populært og et mekka for vinbarer, god mat, underholdning og shopping. Det kan være lurt å lytte til tips fra andre som nylig har vært der, om hva dere bør se, hvor det er supre shoppingmuligheter, hyggelige områder å være i etc. I London er det noe for alle og enhver hele året enten man vil se på fotball, få historiske innblikk, besøke kunstgallerier, oppleve rockekonserter, høre klassisk musikk eller bare spise god mat, drikke øl på en ekte pub, kose seg på vinbar, slappe av og studere det yrende folkelivet.
Sjekk storbypakke London her flybilletter her og hotell her

NEW YORK
Tidenes jentur er kanskje å reise til New York? Byen vi føler vi alle kjenner fra utallige TV-serier og filmer og har i mange år har vært et av favorittreisemålene til nordmenn. Ingen jentetur til New York er komplett uten at du drar med deg flere handleposer og lurer på hvordan du skal få plass i kofferten. Det tar litt tid å få med seg diverse severdigheter om man ikke har vært der før så det smart å hoppe på en sightseeing buss, da vil du lettere se hvordan byen fungerer. Man må spasere på 5 th Avenue, ta en tur i Central Park, innom Bloomingdales, Macys i tillegg til  amerikanske merkevarebutikker etc. Alle bydeler har sin sjarm, særlig Soho, Meatpacking og West Village med sin lave bebyggelse og sjarmerende gater.
Sjekk storbypakke til New York her flybilletter her og hotell her

PARIS
Det er mange grunner til å dra på jentetur til Paris. Ingen tvil om at Paris er verdens motemekka. Husk å ta med ekstra kredittkort godt tilgjengelig i lommeboken, for her shopper man med stil. Fortausrestauranter, god vin, cocktails og nydelig mat finnes overalt. Utenom shopping finnes det og et hav av andre attraksjoner som Eiffeltårnet, Notre Dame, Louvre, Triumfbuen og mye mer. Paris er himmelen for mange shopping-glade mennesker. Byen kan by tilreisende på et shoppingmangfold som få andre byer i Europa. Det finnes utallige eksklusive butikker, og selv om mye er rimeligere enn i Norge, er Chanel og YSL dyrt også i Paris.
Sjekk storbypakker til Paris her flybilletter her og hotell her

Priseksempler storbypakke – du forandrer selv søket til ønskede datoer

Amsterdam     netter     Se mer
Barcelona     netter     Se mer
København     netter     Se mer
London     netter     Se mer
New York     netter     Se mer
Paris     netter     Se mer