Søk reise
Oppdag Thailands skjulte strandperler

Oppdag Thailands skjulte strandperler

En gitt høydepunkt for mange nordmenn om vinteren er en Thailand reise. Like gitt er fullpakkede strender og ofte er det her endel nordmenn. Men det finnes mange strandperler over hele landet og flere er nærmere turistområdene enn du tror – perfekt for en dagstur eller over natten. Du finner dem her:

Nai Harn Beach

Nordmenns eget vinterparadis Phuket kan ikke anses som uutforsket – men den som har litt utforskertrang kan fortsatt finne fred og ro. Nai Harn Beach, sør på øya har få hoteller og er omgitt av tykk skog som skaper en rolig atmosfære. Det er mange av lokalbefolkningen som kommer hit.

Flybilletter til Phuket

Hotell i Phuket  

Ko Lao Liang

Med sin beliggenhet langt ned i Sør-Thailand er Ko Lao Liang ikke inkludert blant de vanlige turiststedene. Her vil bevisste thailandske mennesker fly fra Bangkok for en helg. Den hvite stranden med utsikt over vakre fjellformasjoner i vannet regnes som en av Thailands best bevarte hemmeligheter.

Flybilletter til Bangkok

Hotell i Bangkok

Koo Kood

Øya som ligger offshore mellom Thailand og Kambodsja kan bare nås med private båter. Det er dyrt å komme seg dit men her tilbys et nærmest total personvern. Siden landene i mange år har klaget over øyas tilhørighet har det i stor grad vært utenfor turist radaren. Strendene minner om legendariske Maldivene og det er flere fosser lenger inn på øya.

Railay Beach

Bare en 15-minutters båttur fra Krabis  populære strandby Ao Nang finner du Railay Beach. Stranden er omgitt av høye klipper, som tiltrekker seg mange klatrere, men siden disse er relativt få er området fortsatt ganske uberørt. Og tenk at her er du bare et kvarter unna sivilisasjonen.

Flybiletter til Krabi

Hotell i Krabi

Ko Lipe

Er en av de femti øyene som tilhører Ko Tarutao National Park. Den tette jungelen går over til perfekte, små strender med krystallklart vann. Finner du frem hit er det ekstra vanskelig å dra hjem da denne øya er et paradis.

Ko Adang

Tilhører også Ko Tarutao National Park og er fylt med vakre strender og fosser nær kysten. Besøker du øya mellom september og desember, kan du se skilpadder legge egg i sanden litt her og der.

Ko Chang

Thailands nest største øy etter Phuket har blitt beskyttet som nasjonalpark, noe som betyr at mye av området forblir uberørt. Strendene finnes på venstre side av øya og på Lonley Beach og som navnet tilsier får du mye velfortjent egentid. Lei en båt og snorkle utenfor kysten, vannet her sies å være blant de beste til dette formålet.

Flybilletter til Thailand finner du her

Hotell i Thailand finner du her

Priseksempler pakkereise Thailand (fly+hotell). Du endrer enkelt dato, reiselengde, hotell kategori etc eller du har klikket på «Se mer»

Kamala Beach     netter     Se mer
Phuket     netter     Se mer
Phuket     netter     Se mer
Phuket     netter     Se mer
Hua Hin     netter     Se mer
Hua Hin     netter     Se mer
Hua Hin     netter     Se mer
Ao Nang     netter     Se mer
Krabi     netter     Se mer
Krabi     netter     Se mer