Søk reise
Agadir - Marokko

Agadir - Marokko

Agadir ligger ved kysten av Atlanterhavet og erdet største sol & bad reisemål i Marokko. Her finnes en milelang og bred sandstrand og på strandpromenaden sprudler det av liv både på dag- og kveldstid. Agadir har et behagelig klima hele året med temperaturer rundt 20 – 30 grader og anbefales for de som ønsker sol & bad, kultur og nye reiseopplevelser.
Mye for pengene! Billig å bo luksuriøst.

Ferie Marokko er billig samenlignet med andre sol & bad reisemål. I Agadir kan du bo på flotte 4*og 5* luksushoteller som ligger langs stranden. Vår anbefaling er at hit reiser du med god samvittighet og du får virkelig mye for pengene.

Se tilbud under. Etter du har trykket på “SE MER” kan du enkelt endre datoer, reiselengde, antall personer, hotell kategori etc. 

Reiser til Agadir fra Norge

Agadir     netter     Se mer
Agadir     netter     Se mer
Agadir     netter     Se mer
Agadir     netter     Se mer
Agadir     netter     Se mer
Agadir     netter     Se mer

Perfekt klima hele året og solsikkert

Agadir er ikke en typisk marokkansk by med sine europeiske kafeer, moderne bygninger og flotte hoteller. Det finnes dog koselige basarer og majestetiske fort som gir turistene en forståelse av at det er Marokko man besøker. Spesielt bør man besøke ruinene av Kasbah Fort som ligger på en ås over byen.

Marokko ligger i Afrikas nordvestre hjørne med flere herlige turistdestinasjoner. Du kan fly direkte til badebyen Agadir og eksotiske Marrakech. Marokko er en
salig blanding av lange strender, ørken, høye fjell, basarer, orientalsk kultur og spennende severdigheter. Mixet med en sterk innflytelse fra Europa gjør at Marokko

er noe av det mest spennende man kan besøke innenfor rimelig flytid. Klimaet er behagelig hele året og ganske solsikkert.

Matkulturen
Maten har spor etter den franske kolonitiden, så her finnes det mange trivelige caféer og bra restauranter. Man kan nyte god mat og god
drikke til vennlige marokkanske priser. Både Agadir og Marrakech har europeiske bydeler hvor matkulturen står sterkt. Shoppingen er bra, rimelig og gøy i de eksotiske basarene.
Populære kjøp er smykker, lærvarer, tepper, lamper, kunsthåndverk og keramikk. I basarene får man også kjøpt spennende lokale matretter.

Marokko passer godt for alle som vil ha sol, bad og spennende utflukter.

TING Å GJØRE

  • Besøke Souk Lhed, det største markedet i Marokko
  • Agadir har et stort utvalg av vannsportaktiviteter, spesielt surfing er populært
  • Agadir har flere gode golfbaner i området rundt byen
  • Dagstur til Marrakech, ligger under 3 timer fra Agadir (best å overnatte en natt)
  • Besøke Souss-Massa River National Park 40 km utenfor Agadir
  • Ri på kamel ved Kasbah Fort