Søk reise
Reis til Sharm el Sheikh fra Gardermoen

Reis til Sharm el Sheikh fra Gardermoen

AmiSol har i over 20 år arrangert pakkereiser til Sharm el Sheikh og Egypt og denne erfaringen kommer gjestene til gode. Amisol har håndplukkede hotell som oppfyller forskjellige ønsker. Felles er at alle hotell i Sharm el Sheik er tilpasset skandinaviske behov og kan i de mange tilfeller kun kan bestilles via Amisol. Sammenlign gjerne hoteller og opplevelser du får i herlige Sharm el Sheikh med hva du får på andre reisemål, ikke minst hvor lite du betaler for mat, drikke og utflukter. Du kan ofte bo på 4 eller 5 stjernes hotell i Sharm el Sheik til prisen du betaler for et 3 stjerners hotell på andre populære reisemål.

Reis til Sharm el Sheikh fra Gardermoen

Sharm el Sheikh     netter     Se mer
Sharm el Sheikh     netter     Se mer
Sharm el Sheikh     netter     Se mer
Sharm el Sheikh     netter     Se mer

Solnedgang - Sharm el Sheikh -Egypten - amisol

SHARM EL SHEIKH – ET FANTASTISK FERIEPARADIS

Mange nordmenn foretrekker Sharm el Sheikhs varme, behagelige og tørre ørkenklima når de skal finne seg en plass i solen. Som en ekstra bonus så har du mulighet til å oppleve en undervannsverden som er flottere og mer eventyrlig enn de fleste andre steder i verden.

Sharm el Sheikh har en flott beliggenhet på sydspissen av Sinai halvøya i Egypt. Tidligere var Sharm el Sheikh en liten landsby som levde av fiskeri og kameldrift. I løpet av få år er byen blitt en av verdens flotteste feriesteder. Her blir ferien fylt med sol, krystallklart hav og flotte strender. Sharm el Sheikh byr på elegante hoteler  i flotte omgivelser, en avslappet stemning og vennlig service.

Det Røde Hav er et utroligt undervannseventyr enten man velger å snorkle eller dykke og det er aldri mindre enn 22 °C i vannet. Naama Bay, som er områdets midtpunkt, har et bra utvalg av restauranter, hyggelige kafeer, kjøpesentre og basarer. Sharm el Sheikh er et bra utgangspunkt for å besøke historiske severdigheter som pyramiderne i Kairo og Nationalparken Ras Mohamed.

Aktiviteter

Dykning er stort i Sharm el Sheikh og det samme er snorkling og på stendene tilbys mange forskjellige vannsportsaktiviteter. Sharm el Sheikh har flere Aquaparker, tilbyr utflukter  med motorsykkel eller bil i ørkenen samt turer på hesteryggen. For golfere kan Sharm el Sheikh tilby en flott 18-huls golfbane.