Søk reise
Solreiser til Kanariøyene

Solreiser til Kanariøyene

Reis til nyheten La Palma med direktefly fra Oslo, og nyt fantastiske dager på det flotte hotellet La Palma Princess Resort & Spa. Hotellet ligger flott til på en klippe ved det store, blå Atlanterhavet. Hotellet har blant annet Kanariøyenes største bassengområde. med ikke mindre enn 10 bassenger. Her er det godt med plass til alle. La Palma er en meget vakker øy, med laurbærskoger, høye fjell, bananplantasjer, og masse små, pastellfargede hus. Når du er på La Palma føler du nesten at du er i Karibien, og det er kanskje ikke så rart i og med at en stor del av innbyggerne kommer fra Cuba.

Med Solia flyr du direkte fra Oslo Lufthavn til La Palma hver tirsdag. La Palma ligger omtrent 70 kilometer vest for Tenerife.

 

Billigste fra pris, klikk «Se mer» nedenfor for å se alle priser

La Palma Princes     netter     Se mer
La Palma Princes     netter     Se mer
La Palma Princes     netter     Se mer
La Palma Princes     netter     Se mer

La Palma – Årest nyhet

La Palma kan du velge mellom fire reisemål, hvert med sitt særpreg. Los Cancajos ligger på øyas østside, i kort avstand til den meget vakre hovedstaden Santa Crux de La Palma. Her har Solia mange gode leilighetshoteller, og det er en fin lavastrand ved sjøen. La Palma Princess Resort er Solias flaggskip på La Palma, og det ligger i utkanten av byen Fuencaliente. Her bor blant annet alle som er med på en Solia Premiumtur til La Palma. Hotellet har hele 10 bassenger, og svært godt med plass. Utsikten mot det store, blå Atlanterhavet er formidabel!
I lille Puerto Nãos på øyas vestkyst er det en flott lavasandstrand, og hotel Sol La Palma byr på mye for pengene.

For den virkelig eksklusive ferien sjekker du inn på Hacienda de Abajo. Dette unike hotellet ligger i den lille byen Tazacorte, også på øyas vestkyst. Vi garanterer deg en uforglemmelig ferie på et hotell du ikke har sett maken til!

Uansett hvilken ferieform som passer for deg så sørger Solia for at du får mye for pengene. Ha en riktig god ferie!