Søk reise
Soltips - hit reiser du i ferien

Soltips - hit reiser du i ferien

Er du sulten på et eventyr for to eller er det barna som avgjør reisemålet? Her er ulike tips på ulike typer reisemål – fra mai til september.

Det lønner seg å bestille reisen i god tid og du slipper billigere unna om du reiser på ferie utenfor høysesongen. Her er noen tips for alle solrike måneder under sesongen.

Mai – sykle og vandre

Mallorca i mai, det er ikke for varmt og ikke så mange folk som under høysesongen i juli-august.  Perfekt for aktiviteter som sykling og vandring. Bo for eksempel i Puerto de Soller. Her har man nærhet til fine  vandreruter og den vakre vestre siden av øya med dramatisk natur og små pittoreske byer.

Sunny Beach view

Juni – for barnfamilien

Bulgaria og Kroatia er prisgunstige reisemål og passer bra for barnefamilier. Mallorca med reisemålene Cala Bona og Alcudia passer også bra for barnefamilier.

Juli – perfekt klima

Stadig mer populært er Kanariøyene om sommeren. Her er det mulighet for mange opplevelser og aktiviteter (som for eksempel vandring og sykling) og klimaet er perfekt – som en bra norsk sommer. Passer bra for barnefamilier. Her  finnes hotell som passer for alle – og i alle prisklasser.

Chania vacation

August – prisene synker

Etter skolestart minsker etterspørsel og pris og man komme seg avsted langt billigere enn i høysesong. Hellas er et godt valg, som for eksempel Skiathos og Parga, som begge er genuine reisemål.

kypros seaviewl

September – solsikkert i Middelhavet

Kypros er et solsikkert reisemål, med herlige strender og mye å se og gjøre. Populære reisemål er Ayia Napa, Larnaca, Limassol og Protaras/Fig Tree Bay.