Søk reise
Soltips - hit reiser du i ferien

Soltips - hit reiser du i ferien

Nå sitter mange og planlegger ferien.   
Er du sulten på et eventyr for to eller er det barna som avgjør reisemålet?  

Her er ulike tips på ulike typer reisemål – fra mai til september.

Det lønner seg å bestille reisen i god tid og du slipper billigere unna om du reiser på ferie utenfor høysesongen. Her er noen tips fra Magdalena Öhrn på Ving for alle solrike måneder under sesongen.

mallorca768_425

Mai – sykle og vandre

”For mai anbefaler jeg Mallorca. Det er ikke for varmt og ikke så mange folk som under høysesongen i juli-august.  Perfekt for aktiviteter som sykling og vandring. Bo for eksempel i Puerto de Soller. Her har man nærhet til fine  vandreruter og den vakre vestre siden av øya med dramatisk natur og små pittoreske byer.”

Søk reiser til Mallorca her…

bulgaria768_425

Juni – for barnfamilien

”Bulgaria og Kroatia er prisgunstige reisemål og passer bra for barnefamilier. Mallorca med reisemålene Cala Bona og Alcudia passer også bra for barnefamilier da vi har familiehotell med våre populære maskoter Lollo og Bernie på disse stedene.”

Søk reiser til Bulgaria her…
Søk reiser til Kroatia her…

Søk reiser til Mallorca her…

kanarioyene768_425

Juli – perfekt klima

”Stadig mer populært er Kanariøyene om sommeren. Her er det mulighet for mange opplevelser og aktiviteter (som for eksempel vandring og sykling) og klimaet er perfekt – som en bra norsk sommer. Passer bra for barnefamilier. Her  finnes også hotell som passer for alle – og i alle prisklasser.”

Søk reiser til Kanariøyene her…

skiathos768_425

August – prisene synker

”Når skolene starter så minsker etterspørsel og pris og man komme seg avsted langt billigere enn i høysesong. Hvorfor ikke velge Hellas som er veldig populært i sommar, for eksempel Skiathos og Parga som begge er genuine reisemål.”

Søk reiser til Hellas her…

Hotell_Protaras_Fig_Tree_Bay768_425

September – solsikkert i Middelhavet

”Kypros er et av våre mest solsikre reisemål, med herlige strender og mye å se og gjøre. Med Ving kan du reise til fire ulike reisemål: Ayia Napa, Larnaca, Limassol og Protaras/Fig Tree Bay. I Ayia Napa ligger vårt beste familiehotell – Sunwing Sandy Bay Beach. Her finner du også Sunprime Ayia Napa Suites, perfekt for deg som reiser uten barn. I Protaras/Fig Tree Bay finner du Rising Star,  et romslig og barnevennlig Family Garden-hotell nede på  stranden.”

Søk reiser til Kypros her…