Laveste pris til Syden

Laveste pris til Syden

Publisert: 2024-06-03 - Oppdatert: 2024-06-03

– i sommerferien.

Blir det sol eller regn, varmt eller kaldt, hetebølger eller styrtregn? Det mangler ikke spådommer for sommerværet, men våger vi å tro på dem?

Det eneste vi vet med sikkerhet er at sola skinner i Syden. Vi vet også at det er STORE prisforskjeller i markedet – på helt like reiser.

Det er derfor det lønner seg å sammenligne.

De beste tilbudene på pakkereiser til Syden

Syden er et bra valg, om sol og bad er viktig.
Syden er et bra valg, om sol og bad er viktig.

Søk på Syden

– om sol og bad er det viktigste

Den billigste ferien finner du om du søker på Syden. Da sammenligner vi på restplass.no alle reiser i markedet – hos alle reisearrangørene og til alle land og steder som går inn under begrepet Syden. 

Om reisen går til HellasSpaniaTyrkiaKroatia eller et annet sted med sol og bad i fokus er mindre viktig. Det er det beste tilbudet på markedet som gjelder. 

Du kan fortsatt søke på ekstra god bostandard i Syden, om du ønsker det. Eller at hotellet ditt skal ha svømmebasseng og ligge nær stranda.

De beste tilbudene på pakkereiser til Syden

Lille Venezia på Mykonos er et populært område spesielt på kveldene
Lille Venezia på Mykonos er et populært område spesielt på kveldene

Ekstra glad i Hellas?

– det enkle livet på en gresk øy

Om du søker på reiser til Hellas sammenligner vi tilbudene som finnes til alle de greske øyene i tillegg til noen steder på fastlandet som f.eks Parga og Halkidiki, og tar frem det beste tilbudet – akkurat når du vil reise.

Vil du helst til en av de store øyene er det mange muligheter om du velger Rhodos eller Kreta. Frister det mer å reise til en av de små greske øyne er det flere direktefly også dit denne sommeren.

De beste tilbudene på pakkereiser til Hellas

Calo des Moro er bare en av svært mange vakre bukter på Mallorca
Calo des Moro er bare en av svært mange vakre bukter på Mallorca

Spania for alle pengene

– costa’er på rad og rekke 

Costa del SolCosta BlancaCosta Dorada eller Costa Brava. Hvilken som er den fineste Costa’en er vanskelig å si. Legger vi til vakre Mallorca og kanskje Gran Canaria også, blir ikke valget noe lettere.

Er du glad i Spania og vil sikre deg en tur dit i sommer søker du helt enkelt på Syden og Spania, så plukker vi frem de billigste reisene til ‘syden-steder’ i Spania akkurat når du vil dra. 

De beste tilbudene på pakkereiser til Spania

Vakre strender, friskt badevann og en deilig avkjølende bris gjør Portugal spesielt populær på varme sommerdager
Vakre strender, friskt badevann og en deilig avkjølende bris gjør Portugal spesielt populær på varme sommerdager.

Portugal kan være en god idé!

– med avkjølende bris fra Atlanterhavet

Det har vært mye snakk om Portugal de siste somrene. Kanskje fordi kysten er en lang rekke vakre strender med herlig, friskt badevann? Eller fordi brisen fra havet sørger for at det sjeldent blir for varmt, selv ikke midt på sommeren.

Hos oss kan du søke på Syden og Portugal, så sammenligner vi tilbudene hos alle reisearrangørene og tar frem de bestetilbudene til ‘sol og bad-steder’ i Portugal – akkurat når du vil dra. 

Vil du aller helst til Algarvekysten er det ingenting i veien for å velge det. Det samme gjelder om du vil til Cascais eller Estoril som ligger rett utenfor Lisboa.

De beste tilbudene på pakkereiser til Portugal