Høytid for planlegging

Høytid for planlegging

Publisert: 2023-12-28 - Oppdatert: 2023-12-28

Det er tydelig at det mimres og legges planer når familie og venner møtes, for allerede i romjula øker salget av reiser – og det er sommeren som er fokus. De første ukene etter nyttår er blant årets travleste hos reisearrangørene.

Det er mange gode grunner til å bestille sommerferien allerede nå!

De beste prisene på pakkereiser med fly og hotell til Syden

Sol og bad for hele familien. Hellas
Sol og bad for hele familien. Hellas.

Sommerferie med familien

– til stedene «alle» vil dra

Prisene styres av etterspørselen, og er du ute i god tid kan du få tak i de beste tilbudene, før alle andre kommer på tanken. Eller før det blir for dyrt. 

Familiehotellene på MallorcaKreta og Rhodos er som regel i vinden. Det samme gjelder de små hyggelige hotellene i Kroatia.

De beste prisene på pakkereiser til Syden på sommeren

Vakre Portixol ligger rett utenfor Palma by
Vakre Portixol ligger rett utenfor Palma by

Tidlig sommer i Syden

– vakkert og billig

Ser vi bort fra selve påskeuka er våren en svært rimelig periode å reise til Syden. Vakkert er det også, med behagelige temperaturer, lavt tempo og god plass både på stranda og  restaurantene. 

Sommeren starter tidligst på KyprosCosta del Sol og ved Antalya-kysten. Her er det behagelig allerede i mars. Fra mai er det sommerstemning til rimelige priser på MallorcaKreta og flere andre populære reisemål.

De beste prisene på pakkereiser til Syden på våren

Fargerike Lisboa. Den gule trikken er godt synlig i bybildet.
Fargerike Lisboa. Den gule trikken er godt synlig i bybildet.

Byliv og strand

– i perfekt kombo

Synes du det er vanskelig å velge mellom byen og stranda? Null problem! Det går fint an  å kombinere begge deler. Drar du på våren er det passe varmt i byen med fortaus-kaféer som yrer av liv, samtidig som sola skinner og stranda er rundt hjørnet.

Barcelona og Palma på Mallorca kan du spasere til stranda. Det samme kan du i Nice, og fra fargerike Lisboa er det bare en kort tur med lokaltoget mellom sentrum og de fristende strendene langs kysten.

De beste prisene på pakkereiser til byer med strand