Hopp uti det!

Hopp uti det!

Publisert: 2024-02-12 - Oppdatert: 2024-02-12

Syden akkurat nå

Vil du reise til et sted det er varmt og sola skinner, nå med en gang – gjerne helst i går? Da er det lurt å titte innom reisesøket på restplass.no.

Vi sammenligner prisene hos alle de seriøse arrangørene i markedet, sånn at det er lett å finne det aller beste tilbudet. Og ja – du kan reise i morgen, eller om en uke eller akkurat når du vil.

De beste prisene på pakkereiser med fly og hotell til Syden

Et enkelt hotell kan være helt topp - sjekk gjestenes vurdering!
Et enkelt hotell kan være helt topp – sjekk gjestenes vurdering!

Enkel standard

– kan være helt topp!

Har du noen ganger bodd på et hotell med enkel standard og hatt det «som plommen i egget»? Følt at akkurat dette stedet fortjener en ekstra stjerne i margen, fordi det har sjarm eller noe udefinerbart som gjør at du vil komme tilbake hit igjen og igjen… Du er ikke alene.

Derfor har vi på restplass.no innført et nytt filter som vi tror vil gjøre det lettere å finne akkurat disse stedene. Det heter ‘Gjestenes Vurdering‘ og tar hensyn til millioner av tilbakemeldinger fra gjester som har vært på akkurat disse hotellene.

Benytter du ‘Gjestenes Vurdering’, når du søker kan du finne de hotellene andre gjester har vært skikkelig fornøyd med. Uansett om det er snakk om enkel standard eller luksusklassen.

De beste prisene på pakkereiser til Syden i vinter

Litt luksus er aldri feil...
Litt luksus er aldri feil…

Litt luksus

… har aldri skadet annet enn budsjettet

Vil du bo ekstra fint, er det en enkel sak å fikse. Det trenger faktisk ikke bli så dyrt heller. Du kan filtrere søket ditt på den standarden du ønsker, så tar vi frem de beste prisene i markedet. Vil du kanskje ha basseng på hotellet, eller all inclusive? Ikke noe problem! Vi finner frem den beste prisen på det også.

Og ja – du kan fortsatt reise nå, om du vil.

De beste prisene til Syden i vinter – ekstra god bostandard

Skoleferie og Syden = topp stemning!
Skoleferie og Syden = topp stemning!after bath. focus on girl in middle

Vinterferien

Har du lyst å sole deg og bade i vinterferien? Du er ikke alene!

Ferien er i uke 8 og uke 9, litt avhengig av hvor i landet du bor. Vi skal ikke påstå at prisnivået er lavt i disse ukene, men kan du være litt fleksibel på når du drar og hvor lenge du blir borte kan det absolutt hjelpe på budsjettet.

Her er de beste prisene i markedet akkurat nå:

De beste prisene på pakkereiser til Syden i uke 8 og 9