Vinterferie

Vinterferie

Publisert: 2023-11-28 - Oppdatert: 2023-11-28

– med ekstra store doser D-vitamin

Glem sommeren. Vinteren er den beste tiden å dra på «sommer»ferie. Velger du rett periode kan det bli ganske rimelig også. I desember og januar er det store sjanser for å få tak i skikkelig gode tilbud på pakkereiser til Syden.

februar er det vinterferie, noe som betyr høye priser i uke 8 og 9, og rimeligere i ukene før og etterpå.

Påsken er i slutten av mars og prisen er ganske høy på de mest populære avgangene, men er du litt «kreativ» på når du reiser og kommer hjem igjen er det store sjanser for at du kan finne gode tilbud også i påskeuka.

De beste prisene på pakkereiser med fly og hotell til Syden i vinter

Vakkert, hvitt hus med karakteristisk grønn dør på Lanzarote
Vakkert, hvitt hus med karakteristisk grønn dør på Lanzarote

Kanariøyene

– mye mer enn charterfeber

Solskinn hele året, nydelig mat, hyggelige feriebyer, og om du ønsker – storbyliv og vakker natur. Selvfølgelig er det flotte strender også. Det gjelder bare å velge den øya som passer best for deg.

Det går flest fly til vinterens storfavoritt Gran CanariaTenerife er også lett tilgjengelig. Det er litt færre direkte flyruter til Fuerteventura og Lanzarote, men er du villig til å legge inn en liten mellomlanding er det ingen sak å finne mange og gode tilbud dit også.

De beste prisene på pakkereiser med fly og hotell til Kanariøyene

Thailand er tropefavoritten med en lang rekke flott reisemål.
Thailand er tropefavoritten med en lang rekke flott reisemål.

Thailand

– tropefavoritten

De fleste som reiser på ferie til Thailand drar til Phuket. Forståelig nok. Det er den største øya, som i tillegg er full av eksotiske strender og svært varierte reisemål.

Andre steder som er verdt å ta en nærmere titt på er Ao Nang og Koh Lanta som ligger i den vakre skjærgården ved Krabi. Eller hva med gode, gamle Cha Am og Hua Hin som ligger en overkommelig biltur fra storbyen Bangkok.

De beste prisene på pakkereiser med fly og hotell til Thailand

Marokko er like variert som det er eksotisk.
Marokko er like variert som det er eksotisk.

Eksotisk sjarmør, del 1

Marokko går aldri av moten

Drøm deg bort mellom rosa bygninger og labyrintaktige gater i Marrakech, med Atlasfjellene som vakre kulisser. La deg forføre av farger, lukter og lyder mens du kaster deg inn i det sosiale spillet det er å prute. Kjøper du ingenting er det helt ok, det er opplevelsen som teller, og mest sannsynlig har du  fått et glass myntete langs veien.

Er du glad i hav og bølger, har du kommet til rett land. Langs hele kysten mellom Essaouira og Agadir er det tett mellom surfesteder og strender med nærmest perfekte bølger. Aldri surfet før? Nå har du sjansen!

De beste prisene på pakkereiser med fly og hotell til Marokko

I Egypt bor du på vakre hotell med all inclusive
I Egypt bor du på vakre hotell med all inclusive

Eksotisk sjarmør, del 2

All inclusive i Egypt

Synes du at ferielivet helst skal være både enkelt og eksotisk? Da er Egypt midt i blinken. Her bor du nemlig på vakre hotell med alt innenfor rekkevidde. De fleste store hotellene i Sharm El Sheikh og Hurghada har all inclusive. Det betyr at du har flere gode restauranter å velge imellom, OG – du har full kontroll på reisebudsjettet. Så kan du stikke hodet utenfor de trygge rammene så ofte og så lenge du selv ønsker. 

Vi anbefaler at du tar med snorkel og dykkermaske. Rødehavet er et eldorado under havoverflaten.

De beste prisene på pakkereiser med fly og hotell til Egypt