Bilde av Berlin

Berlin

Berlin er en levende storby i stadig endring. Her er brede gater og trange smug, her finner du kultur, restauranter, shoppingtilbud og fornøyelser i verdensklasse, for ikke å snakke om nattelivet.

Her er historiske monumenter og spennende arkitektur, og alt hva du kan drømme om innenfor kunst, kafeer, hoteller og shopping. Dette er byen som sjelden sover. Velkommen til Berlin!

Restauranter og uteliv

I Berlin kan du spise alt fra tysk hverdagsmat som er kjent for å være kraftkost med kjøtt, pølser og 'sauerkraut' til Fine Dining. Vil du heller ha vegetarmat? Ikke noe problem. Og har du lyst å smake på det siste innen streetfood kan byen byen diske opp med det siste nye fra de fleste verdenshjørner. Utelivet i Berlin er i en egen klasse med barer, klubber, diskotek og konserter. ER ikke søvnbehovet så stort, har du kommet til rett sted!

Severdigheter

Historien gjør sitt til at Berlin har et nærmest uendelig stort tilbud av severdigheter. Checkpoint Charlie, Alexanderplatz, Brandenburger Tor, de fargerikt dekorerte restene av Berlinmuren ved East Side Gallery, bare for å nevne noe... Du kan selvfølgelig oppleve byen ved å vandre gatelangs, eller du kan hoppe på en av de mange sightseeingbussene som finnes tilgjengelig. Berlin er også en svært sykkelvennlig by, og det finnes flere steder hvor du kan leie en sykkel for dagen.

Shopping

Få byer kan måle seg med Berlin når det kommer til shopping. Det gjelder også selve shopping-opplevelsen, for her finnes både eksklusive varehus, små designbutikker og loppemarkeder. Alle de store motehusene har selvfølgelig en egen butikk i byen. Det samme har mange kunstnere, og er du ute etter noe helt spesielt kan du finne det i en av disse butikkene. Julemarkeder finnes også, og av den grunn er Berlin ekstra populær å besøke i desember.

Reiser til Berlin

De flerste reisearrangører tilbyr pakkereiser med fly og hotell til Berlin. Det er også mulig å sette sammen reisen selv. Byen ligger bare 1,5 timers flyreise fra Oslo og det er daglige flyavganger.

Søk etter reiser til Berlin

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Berlin:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 3°C -2°C
Februar 4°C -2°C
Mars 8°C 1°C
April 13°C 4°C
Mai 19°C 9°C
Juni 22°C 12°C
Juli 24°C 14°C
August 24°C 14°C
September 19°C 11°C
Oktober 13°C 6°C
November 7°C 2°C
Desember 4°C 0°C

Prognose for Berlin:

Kart

Berlin

Andre reisemål