Badgastein

Badgastein tilbyr bra skikjøring, meget bra afterski og uteliv, og ikke minst en meget vakker by med gamle fine hus, vannfall og gamle trebroer.

Badgastein er et av Østerrikes mest populære skisteder, og kanskje det mest snøsikre

Bakkene her passer både den avanserte og nybegynnere, og man har mulighet til å kjøre i fire ulike områder på samme heiskort. Den lengste løypa er på 13 km, og det fins over 50 heiser å velge mellom. Selve byen ligger 1100 moh og den høyeste kjørehøyden er 2700 m. Badgastein tilbyr bra skikjøring, meget bra afterski og uteliv, og ikke minst en meget vakker by med gamle fine hus, vannfall og gamle trebroer. Tidligere var Badgastein et bad- og kursted kjent for sine varme kilder, og man bader fortsatt i disse kildene med temperatur på 35 grader, en herlig følelse når snøen faller…

Et velkjent og omtalt hotell i Badgastein og i hele Østerrike er Hotel Saltzburger Hof, her bor man luksuriøst midt i byen, og bare 150 m fra heisen, Stubnerkogelliften.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Bad Gastein
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar -9°C -14°C
februar -10°C -14°C
mars -8°C -13°C
april -6°C -10°C
mai -1°C -5°C
juni 2°C -3°C
juli 5°C 0°C
august 5°C 0°C
september 2°C -2°C
oktober -2°C -6°C
november -6°C -10°C
desember -8°C -13°C
Prognose for Bad Gastein