Constanta

I Constanta kan du utforske gammel arkitektur og fordums storhetstid. Side om side ligger det travle bylivet med yrende handlegater, og bynære strender med flotte bademuligheter og strandaktiviteter.

Feriebyen Constanta

Constanta er den femte største byen i Romania og en havneby for området vest i Svartehavet. Byen er et viktig knutepunkt både for økonomi og kultur.

Det historiske sentrum i byen har en fantastisk atmosfære hvor du kan utforske gammel arkitektur og fordums storhetstid. Side om side ligger det travle bylivet med yrende handlegater og bynære strender med flotte bademuligheter og strandaktiviteter.

Områdene rundt byen har masse og by på med tradisjonelle landsbyer og vingårder, historiske steder og minnesmerker. Oppe i Danube Delta har du en unik sjanse for å være med på en minneverdig fisketur.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Constanța
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 4°C -2°C
februar 5°C -1°C
mars 8°C 2°C
april 14°C 7°C
mai 19°C 12°C
juni 24°C 16°C
juli 26°C 18°C
august 26°C 18°C
september 22°C 15°C
oktober 17°C 10°C
november 12°C 5°C
desember 6°C 0°C
Prognose for Constanța