Dubrovnik

Dubrovnik er omringet av en nydelig og frodig natur og kystlinje med flotte strender og mange småøyer. Byen står på verdensarvlisten og har brostensgater, torg, trange smug og kafeer og en avslappende atmosfære.

Dubrovnik er Adriaterhavets perle.

Dubrovnik ligger ved fotenden av Biokovofjellene med ansiktet vendt mot Adriaterhavet. Byen er omringet av en nydelig og frodig natur og kystlinje med flotte strender og et mylder av småøyer. Det er ikke rart at denne perlen har blitt et svært populært feriested.

Dubrovnik er en historisk vakker by og ble satt på UNESCO`s verdensarvliste allerede i 1979. Byen omgis av en stor mur og det er virkelig et “must” å legge inn en spasertur til toppen av denne bymuren. Byen har massevis av sjarm og et herlig folkeliv. Blandingen av brostensgater, torg, trange smug og kafeer gjør at det fins noe nytt å oppdage rundt hvert gatehjørne. Det er ren nytelse å gå rundt i byen og kjenne den avslappende atmosfæren. Her bør du prøve sjømaten som en spesialitet i området.

På begge sider av byen finner du fine strender og fra havnen kan du bli med på båtturer ut til en av mange småøyene langs kysten.

Mange av hotellene ligger på utsiden av byen, men det er gode bussforbindelser.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Dubrovnik
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 10°C 1°C 15°C
Feb 11°C 3°C 14°C
Mar 15°C 6°C 15°C
Apr 19°C 9°C 16°C
Mai 24°C 14°C 20°C
Jun 28°C 17°C 24°C
Jul 32°C 20°C 26°C
Aug 32°C 20°C 26°C
Sep 27°C 16°C 25°C
Okt 22°C 12°C 22°C
Nov 15°C 7°C 19°C
Des 11°C 3°C 16°C
Prognose for Dubrovnik