Gradac

Gradac er det nest største tettstedet på Makarska Rivieraen, ca 40 km sør for Makarska. Her finner du en av de vakreste og lengste strendene på hele Adriaterkysten.

Gradac har de vakreste og lengste strendene på hele Adriaterkysten

Gradac er det nest største tettstedet på Makarska Rivieraen, ca 40 km sør for Makarska. Her finner du en av de vakreste og lengste strendene på hele Adriaterkysten. En bred promenade beplantet med palmetrær strekker seg langs bukten og stranden med et stort utvalg av butikker, restauranter og kafeer.

Gradac er en vakkert reisemål hvor du kan nyte feriedagene dine i et malerisk landskap. Stedet var opprinnelig en fiskerlandsby, men i dag livenærer innbyggerne seg av jordbruk, vin- og olivenoljeproduksjon, fiske og turisme.

I Gradac kan du velge mellom mange aktiviteter både til lands og vanns. Du kan blant annet bli med på båtturer ut til de vakre øyene på denne kyststrekningen. Eller en tur inn i nasjonalparken og bli med på en fottur i nydelige natur.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Hotell Marco Polo - Gradac ★★★★ 7n 6 345,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Gradac
kalender DagDag NattNatt BadBad