Egina

Denne vakre øya ligger ca 30 minutter med båt fra Athen i nydelige omgivelser med olivenlunder og sitrusavlinger. Egina har en genuin gresk atmosfære og mange hyggelige kafeer, restauranter og butikker.

Den vakre øya Egina i frodige omgivelser med olivenlunder og sitrusavlinger.

Dette er den største av de saroniske øyene bare 1/2 time med båt fra Athen, med mye å se og oppleve. Egina har vakre omgivelser med olivenlunder og sitrusavlinger, og en interessant historie med mange severdigheter.

Som så mange av de greske øyene har også folket på Egina en lang tilknytning til havet og en stolt fiske tradisjon. Egina passer perfekt for den som vil reise rundt på egen hånd, og det er enkelt å komme seg til Athen og naboøyene, bl.a. Agistri.

I følge den greske mytologien så var Egina en vakker prinsesse som Zevs ble forelsket i, og sammen fikk de sønnen Aeacus som senere ble konge.

Egina by er genuint gresk, med fiskebåter, en flott havnepromenade, og mange hyggelige kafeer, restauranter og butikker.

Nattelivet er variert og det er mange barer og nattklubber å velge mellom.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Egina
kalender DagDag NattNatt BadBad