Mahe

Mahe er et utmerket reisemål. Prisnivået er noe lavere enn på de andre øyene, og det finnes alt fra enkle bungalower og vertshus, til luksuriøse 5-stjerners hoteller.

Frodige Mahe har flotte strender og mange utfluktsmuligheter

Med sine 79.000 innbyggere er dette den mest befolkede av øyene. Hovedstaden heter Victoria, og her ligger også havnen der fergene går ut til de andre øyene. Øya er ganske kupert, og kjennetegnes av bratte åssider dekket av tett vegetasjon. Her finnes flere nasjonalparker, og det gjøres stadig tiltak for å bevare den frodige og urørte naturen.

Mange som reiser til Seychellene velger å kombinere Mahe med enten La Digue eller Praslin, men Mahe er et utmerket reisemål i seg selv. Prisnivået er også noe lavere enn på de andre øyene, og det finnes alt fra enkle bungalower og vertshus, til luksuriøse 5-stjerners hoteller.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Mahé
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 29°C 25°C
Feb 29°C 25°C
Mar 30°C 25°C
Apr 31°C 25°C
Mai 30°C 25°C
Jun 28°C 25°C
Jul 28°C 24°C
Aug 28°C 24°C
Sep 28°C 24°C
Okt 29°C 24°C
Nov 29°C 24°C
Des 29°C 24°C