Playa del Cura

Playa del Cura ligger sørvest på Gran Canaria, nær Amadores, og kun ti minutter unna Puerto Rico. Den lille feriebyen er rolig, men med kort avstand til mange større turistbyer på øya.

Rolig og behagelig

Den lille feriebyen Playa del Cura har en langgrunn lavastrand som er helt naturlig. Stedet, og stranden, er bare en liten spasertur unna stranden i Amadores, som mange regner som Gran Canarias fineste strand.

I Playa del Cura finner du flere hoteller, og området er spesielt kjent for sin rolige og behagelige stil. Det lille tettstedet har et lite shoppingsenter, gode restauranter og noen barer.

Dersom du ønsker mer liv og røre lønner det seg å bevege seg mot Puerto Rico, som ligger kun ti minutter unna med drosje eller buss.

Aktiviteter i byen

Playa del Cura ligger i en bukt på sørvestkysten av øya. Dette området regnes som det mest solsikre området på Gran Canaria. Stranden er stor nok for alle, er langgrunn og svært barnevennlig.

På stranden har man mulighet til å teste ulike vannaktiviteter. Samtidig er muligheter for å spille tennis, squash og minigolf i den lille turistbyen. Ellers er fotturer, sportsfiske, golf eller sykkelturer morsomme aktiviteter man kan finne på når man besøker både Playa del Cura, og Gran Canaria.

Det er ca. 55 kilometer fra flyplassen til Playa del Cura. Det tar omtrent en time å komme seg fra flyplassen i Las Palmas til den lille turistbyen på sørvestkysten.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Playa del Cura
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 21°C 16°C 18°C
Feb 21°C 16°C 18°C
Mar 22°C 16°C 18°C
Apr 22°C 17°C 18°C
Mai 23°C 18°C 19°C
Jun 24°C 19°C 24°C
Jul 25°C 21°C 27°C
Aug 26°C 22°C 27°C
Sep 26°C 22°C 24°C
Okt 26°C 21°C 21°C
Nov 24°C 18°C 21°C
Des 22°C 17°C 19°C