Railay Beach

Ao Railay er en isolert halvøy, kun tilgjengelig med båt. Den beste stranden er Ao Railay West Beach mens East Beach har det beste utelivet og rimelige priser på overnatting.

Himmelsk solnedgang og eksotiske strender på Ao Railay

Ønsker du deg bort fra det noe trafikkerte Ao Nang er det svært enkelt å ta seg over til Railay Beach. Strendene her er av betydelig bedre kvalitet enn de man finner i Ao Nang.

Ao Railay er en isolert halvøy, kun tilgjengelig med båt. Det enkleste er å ta en longtail båt fra Ao Nang til Ao Railay West Beach (15 min). Denne nydelige sandstranden, omkranset av klipper og jungel kan tilby stort utvalg av restauranter og en uformell atmosfære. Stranden vender mot vest og har naturlig nok en utsøkt solnedgang.

En 10 minutters lett gåtur på tvers av halvøya bringer deg til Ao Railay East Beach. Stranden her er ikke av samme kvalitet som på vestsiden, og Ao Railay East er mest kjent for å ha et livlig natteliv i høysesongen, samt at det finnes en rekke mindre hoteller og gjestehus til fornuftige priser her. Mange velger å bo på østsiden av Ao Railay og ta den korte gåturen til Ao Railay West eller Phranang Cave Beach.

Phranang Cave Beach er kun 10 minutter gåtur fra Ao Railay East og 15 minutter fra Ao Railay West. På veien går man gjennom noen flotter grotter, frodig natur med apekatter som svaier i trærne over deg. Selve stranden er av ypperste kvalitet, men i høysesong kan det være ganske folksomt. Det kommer hele tiden båter med turister fra Ao Nang og Krabi Islands.

Det finnes flere boalternativer på Ao Railay. Mange av de rimeligere og enklere bungalowene ligger på Ao Railay East, men Anyavee Railay Resort og Bhu Nga Thani Resort er populære hoteller. På Ao Railay West er det litt mer upmarket og Railay Bay Resort & Spa er et godt alternativ.

Tips til aktiviteter på Ao Railay:

* Fjellklatring ved Phranang Cave Beach og Ao Railay East

* Leie kajakk og utforske området

* Snorkling og dykking

* Jungle trekking (sjekk ut Princess Lagoon!)

* Slappe av på strendene og lese en god bok

* Utflukter til Krabi Islands eller Ao Nang

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Railay Beach
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 31°C 23°C
februar 32°C 23°C
mars 33°C 24°C
april 33°C 25°C
mai 31°C 25°C
juni 31°C 25°C
juli 31°C 25°C
august 31°C 24°C
september 30°C 24°C
oktober 31°C 24°C
november 31°C 24°C
desember 31°C 24°C
Prognose for Railay Beach