Trogir

Trogir regnes for å være en av de vakreste byene langs Adriaterkysten og står oppført på verdensarvlisten. Det er ingen strender i sentrum av Trogir, men det ligger lekre strender både nord og sør for byen og på øyene.

Trogir regnes for å være en av de vakreste byene langs Adriaterkysten.

Trogir er bygget på en egen øy og er forbundet med fastlandet og den nærliggende større øya Ciovo med broer. Byen har en flott “gamlebydel” som egentlig er som et levende museum. Trogir står oppført på verdensarvlisten og har mange flott severdigheter og monumenter fra de ulike tidsepokene som er vel verd et besøk. Byen ble grunnlagt av grekere i 380 f.Kr og opp igjennom historien har byen vært plyndret og ødelagt for deretter å bli bygget opp igjen.

Det er ingen strender i sentrum av Trogir, men det ligger lekre strender både nord og sør for byen og på øyene. De fleste av disse strendene har gode fasiliteter. Du kommer deg lett til alle strendene via gode bussforbindelser fra sentrum.

Langs strandpromenaden Riva, er det et mylder av liv i sommermånedene. Her er det mange fine restauranter som serverer fisk og skalldyr som er en spesialitet fra det “lokale” kjøkken.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Trogir
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 10°C 5°C 14°C
Feb 11°C 6°C 14°C
Mar 13°C 8°C 14°C
Apr 17°C 11°C 16°C
Mai 22°C 15°C 19°C
Jun 26°C 19°C 23°C
Jul 30°C 21°C 25°C
Aug 29°C 21°C 26°C
Sep 25°C 18°C 25°C
Okt 20°C 14°C 21°C
Nov 15°C 10°C 19°C
Des 11°C 6°C 17°C
Prognose for Trogir