Tauern Spa Hotel Kaprun

Kaprun, Østerrike Flagget til Østerrike

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Spa

Om hotellet

Tauern Spa er et velværehotell beliggende i dalen ved siden av Kitzsteinhorn - fjelltoppen er på over 3000 moh, og området byr på isbreer og skiløyper. Komplekset ligger mindre enn 2 km fra sentrum av Kaprun og det nærmeste skiområdet. Her er det langrennsløyper og 18-hulls golfbaner rett utenfor inngangsdøren. Hotellet har gratis skyttelbuss og det er skibussholdeplass ved inngangen.

Hotellets fasiliteter og tjenester inkluderer resepsjon, heiser, lobby med bibliotek og åpen peis, møte- og arrangementsfasiliteter, TV-rom, internetthjørne (ekstra kostnad) og trådløs internettilgang, oppbevaringsrom for ski og støvler, tradisjonell stube, vinkjeller, restauranter og barer, terrasser, hage og lekeplass. Fritidsfasiliteter inkluderer multimedie-lekerom for barn, proffesjonelle barnevakter, bordtennis, biljard, live-underholdning (flere ganger per uke) og eget sportsaktivitetsprogram.

Velvære- og treningsområdet inkluderer treningssenter, 20.000 m² spa-anlegg med glassdekket innendørsbasseng som inkluderer sports- og barnebassenger, varmt utendørsbasseng, et utvalg av badstuer og dampbad både innen- og utendørs, infrarøde kabinett, avslappingsrom og sanarium. Anlegget har også et eksklusivt spa (for gjester i hotellets øverste etasje) med eget avslappingsområde og peisestue. Det tilbys også et eget barneområde med ulike innen- og utendørsbassenger samt vannsklier. Åpningstider annonseres lokalt.

Ekstra kostnad: Solarium, massasjetjenester og skjønnhetsbehandlinger.

Rommene er utstyrt med telefon, TV, internettilgang, safe, minibar, balkong og bad med badekar/dusj og hårføner.

Hotellet har parkering.

Adresse: Tauern Spa Platz 1, 5710 Kaprun, Østerrike.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider