Valamar Tirena Hotel

Dubrovnik, Kroatia Flagget til Kroatia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Flyplass Dubrovnik (DBV): 23.8 km (33 mins)

Gjesters vurdering

| 4,1/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Valamar Tirena Hotel ligger på en vakker halvøy omgitt av furu- og oliventrær, bare en kort spasertur unna tre flotte strender. Beliggenheten er uslåelig med havet på tre sider og omtrent 6 km fra Dubrovniks historiske sentrum. Du kommer deg enkelt dit med bybussen – nærmeste holdeplass ligger bare et steinkast unna. I tillegg til mange severdigheter har gamlebyen også restauranter, barer og et hyggelig folkeliv.

Hotellet har et hyggelig bassengområde (renovert i 2023) med solterrasse, solsenger, parasoller og bassengbar med swim up corner. Barna har sitt eget plaskebasseng, og på bassengområdet finnes det ytterligere en à la carte-restaurant som serverer drikke, pizza, pasta, salat og grillretter.

Hvis du heller vil ligge på stranden, er det bare en kort spasertur til Copacabana og Cava Beach, to av Dubrovniks mest populære strender. Du kan gå til den tredje stranden, Val President Relax Beach, på bare noen få minutter.

Hotellet har en lys og flott bufférestaurant med terrasse og show cooking. Noen kvelder arrangeres det også kroatiske temakvelder i restauranten.

I nærheten av hotellet ligger Maro World, et samlingssted for barn i ulike aldre, med mye moro. På dagtid arrangeres det underholdning og ulike aktiviteter for barn.

I hotellets aperitiffbar kan voksne nyte en herlig drink. Det spilles også levende musikk på enkelte kvelder.

For litt ekstra avslapning kan du bestille spabehandlinger på Valamar Tirenas to søsterhoteller, Valamar Argosy og Valamar Collection Dubrovnik President.

Slik bor du

Nyrenoverte (2023), romslige og velutstyrte rom. Luftkondisjonering, safe, satellitt-tv, telefon, Internett, minibar, føner, bad/dusj og wc.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, utendørsbasseng, solstol, strandservice (mot avgift), tennis (mot avgift), bar, underholdning, Wi-Fi, parkering (mot avgift), lekeplass.

Annet

Turistskatt inngår.

5 etasjer, heis.

Frinetter

10% rabatt i perioden 30/4-24/5 2024.

Ankomst

Døgnåpen resepsjon Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 10:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider