Ciao Club Baia Aranzos

Golfo Aranci, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Bar
  • Flyplass Cagliari (CAG): 269 km (3 hours 5 mins)

Om hotellet

Når du bor på Ciao Club Baia Aranzos i Golfo Aranci, befinner du deg ved sjøen, kun få minutter fra Sos Aranzos strand og Bados strand. Dette hotellet ved stranden ligger rett i nærheten av Cala Sassari-stranden og Bianca-stranden.

Rom

Føl deg som hjemme i et av de 120 gjesterommene som er individuelt dekorert. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Digital-TV er tilgjengelig for underholdning. Privat bad med dusj har regndusjhode og designertoalettartikler. Gå ned til vannet og nyt en dag på den private stranden, eller benytt deg av andre rekreasjonsfasiliteter som utendørs tennisbaner og et utendørs basseng. Strandhåndklær er også tilgjengelig og betales på stedet (med depositum).

Andre fasiliteter på dette middelhavshotellet inkluderer concierge-tjenester, barnepass (mot et tillegg), barnesenger tilgjengelig på forespørsel (ekstra kostnad) og gavebutikk/kiosk. Den kostnadsfrie strandbussen gjør det enkelt å komme seg til bølgene og sanden.

Servering

Ta deg noe å spise på en av dette hotellets 2 restauranter og 2 kaffebarer/kafeer, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Tørst? Slukk tørsten på en bar/lounge, en strandbar eller en bassengbar.

Business, andre fasiliteter

Gjester har tilgang til blant annet limousin-/privatbiltjenester, renseri-/vaskeritjenester og et flerspråklig personale. Mot en avgift kan gjester bruke minibuss til og fra flyplassen (tilgjengelig på forespørsel) og minibuss til fergeterminalen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider