City Plus Rhodes Hotel

Rhodos by, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Rhodos (RHO): 15.7 km (28 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Gjesters vurdering

| 4,2/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Byhotellet ligger svært nær den nye marinaen, middelalderbyen Rhodos og Mandraki-havnen. Kinoene i Rhodos by ligger i nærheten. Rhodos Diagoras Stadium, hvor mange festivaler og konserter finner sted om sommeren, ligger heller ikke langt fra hotellet. Gjestene kan også besøke Zefyros-stranden, som ligger omtrent 600 m unna, hvor de kan svømme eller nyte fersk fisk og annen hjemmelaget gresk mat i en av de flere tavernarestaurantene med havutsikt.

Hotellet har 7 enkeltrom og 35 dobbeltrom, som ligger på 4 etasjer og kan nås med heis. Inn- og utsjekking er tilgjengelig hele døgnet i resepsjonen i lobbyen. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Ytterligere fasiliteter inkluderer en aviskiosk og et TV-rom. Parkeringsplasser er tilgjengelig for gjester som reiser med bil (uten ekstra kostnad). Andre tjenester inkluderer barnevakt, barnepass, bilutleie, medisinsk assistanse, romservice, vaskeritjeneste, myntvaskeri og hotelllege. En sykkelutleie gir gjestene muligheten til å utforske området på egen hånd. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Rommene har en dobbeltseng eller en king-size seng. Barnesenger kan bestilles for yngre gjester. Safe og minibar er også tilgjengelig. Kjøleskap og minikjøleskap er standardutstyr. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon med direktenummer, TV, DVD-spiller og WiFi (uten ekstra kostnad) tilbys også. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Hotellet har røykfrie rom.

Sports- og underholdningsfasilitetene på hotellet sikrer at gjestene har mange aktiviteter å velge mellom under oppholdet. Utendørsbassengkomplekset tilbyr en forfriskende forfriskning. Gjestene kan slappe av og nyte solsengene og parasollene. Forfriskende drinker serveres i snackbaren ved bassenget. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på hotellet, inkludert sykling/terrengsykling og et treningsstudio.

Spisefasiliteter inkluderer en restaurant, en kaf og en bar. Bed and breakfast kan bestilles. En rikholdig frokostbuffé garanterer en god start på dagen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider