Palazzo Cendon Piano Antico

Verona, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Bar
  • Air condition
  • Flyplass Venezia (VCE): 14.3 km (20 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Gjesters vurdering

| 4,2/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hotellet ligger i hjertet av Venezia, med utsikt over Cannaregio-kanalen. Hotellet ligger en 5-minutters spasertur fra Venezia Santa Lucia jernbanestasjon. Vaporetto-vannbusser på linje 1 stopper 400 m unna. Cà D'Oro og Rialto kan nås på 15 minutter til fots. Treviso lufthavn og Venezia Marco Polo internasjonale lufthavn ligger henholdsvis rundt 40 km og 15 km unna.

6 rom, inkludert 3 dobbeltrom, er tilgjengelig for gjester i en 4-etasjes hovedbygning og en hjelpebygning. Flerspråklig personale i resepsjonen i lobbyen svarer gjerne på spørsmål. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløs internettilgang i fellesområdene gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom, et lekerom og et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjøretøy på parkeringsplassen uten ekstra kostnad. Andre tjenester inkluderer romservice, klesvask, myntvaskeri og sidetjeneste. Gjester kan også bruke sykkelboden mot en avgift. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov. Et konferanserom er tilgjengelig for konferanser, foredrag og møter.

Rommene er utstyrt med klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming. Rommene har en dobbeltseng eller en king-size seng. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap, et minikjøleskap, en mikrobølgeovn og en te- og kaffestasjon. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon med direktenummer, TV og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. Som en spesiell funksjon er badene også utstyrt med kosmetiske produkter og et utvalg håndklær. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har familierom, røykfrie rom og røykerom.

Sports- og underholdningsfasilitetene på hotellet sikrer at gjestene har mange aktiviteter å velge mellom under oppholdet. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på hotellet, inkludert sykling/terrengsykling og et treningsstudio. Et kasino tilbyr moro og underholdning.

Spisefasiliteter inkluderer en restaurant, et frokostrom, en kaf og en bar. Bed and breakfast kan bestilles. Personalet tilbyr også gjerne glutenfrie måltider.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider