Dolphin Hotel

Paddington, Storbritannia Flagget til Storbritannia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Bar
  • Flyplass London Gatwick (LGW): 90.9 km (1 hour 24 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking

Gjesters vurdering

| 3,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette nydelige hotellet har en fantastisk beliggenhet på et attraktivt torg omgitt av trær. Den nærmeste t-banestasjonen er Paddington, som ligger bare noen få skritt unna. Det tar bare et par minutter å nå attraksjoner som Madame Tussauds, British Museum, Buckingham Palace og Oxford Street.

Hotellet ble bygget i 1850. 33 rom, inkludert 4 enkeltrom og 6 dobbeltrom, ligger på 6 etasjer og kan nås med heis. Det flerspråklige personalet i resepsjonen hjelper gjerne gjestene i resepsjonen hele døgnet. Innsjekking og utsjekking er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Hotellet tilbyr bagasjeoppbevaring, safe, TV-rom, lekerom, romservice, vaskeritjeneste og konferanserom. Trådløs internettilgang (mot en avgift) gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Parkeringsplasser er tilgjengelig for gjester som reiser med bil. Sykler kan oppbevares i sykkelboden (mot betaling).

Sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Kjøleskap og kaffe- og tekoker er standardutstyr. Andre funksjoner inkluderer telefon, TV med satellitt-/kabelkanaler, vekkerklokke og WiFi (mot en avgift). Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner.

Det er et frokostrom på stedet. Bed and breakfast tilbys som et cateringalternativ. En kontinental frokost garanterer en god start på dagen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider