Fort Arabesque Beach Resort

Makadi Bay, Egypt Flagget til Egypt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Flyplass Hurghada (HRG): 31.3 km (34 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Pool bar

Om hotellet

Perfekt for de som trenger en ferie kun for voksne, ligger dette feriestedet i en rolig gate en kort spasertur fra sentrum av Hurghada.

Disse ferieleilighetene ble bygget i 1996 og modernisert i 2022. En privat atmosfære venter gjestene i 65 villaer/hus. Engelsk- og tysktalende personale i resepsjonen i lobbyen står klare til å hjelpe deg med inn- og utsjekking. Du får en velkomstdrink ved ankomst. Tjenester som bagasjeoppbevaring, safe, minibank og drikkeautomat sørger for et komfortabelt opphold. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Klubben har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere og heis. Daglige nødvendigheter kan kjøpes på supermarkedet. Du kan kjøpe suvenirer i gavebutikken. Eiendommen til hotellet har en lekeplass og en nydelig hage. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, medisinsk assistanse, en overføringstjeneste, romservice (mot et gebyr), en alarmtjeneste, en vaskeritjeneste, en frisør, en sidetjeneste og en hotelllege.

Klimaanlegg og vifte sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. I de fleste boenhetene kan du nyte delvis sjøutsikt fra en balkong eller terrasse. De fleste boenhetene har sjøutsikt. Rommene har en dobbeltseng eller en king-size seng. Separate soverom er tilgjengelig. Barnesenger og ekstrasenger kan bestilles for yngre gjester. En safe gir sikker oppbevaring av gjestenes personlige eiendeler. Gjestene vil også finne et minikjøleskap inkludert blant standardfunksjonene. Telefon, satellitt-TV, pluggadapter og WiFi er også inkludert. Hårføner og telefon er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj. Kosmetiske produkter, et utvalg håndklær og bakgrunnsmusikk gir ekstra komfort på badene. Rullestoltilpassede rom kan også bestilles.

Utendørsbassengkomplekset inkluderer et barnebasseng og er ideelt for å trene eller bare slappe av. En solterrasse, solsenger og parasoller er tilgjengelig. Et utvalg av forfriskende drinker venter gjestene i bassengbaren. Klubben tilbyr et omfattende utendørs sports- og fritidsprogram, som inkluderer boccia, sandvolleyball, volleyball og bueskyting. Mot en avgift kan gjestene også spille tennis og padeltennis. En rekke idretter er tilgjengelig, inkludert vannsport som vindsurfing, snorkling og vannaerobic. Mot en avgift kan gjestene også nyte padlebåt og dykking. Hotellet tilbyr en rekke innendørsidretter, inkludert bordtennis, biljard, dart og aerobic eller, mot en avgift, et treningsstudio. Et spa, skjønnhetssalong og massasjebehandlinger er tilgjengelig (mot betaling). Ytterligere fritidsaktiviteter inkluderer et underholdningsprogram, en barneklubb, et barnediskotek og levende musikk.

Ulike spisesteder er tilgjengelig, inkludert en spisesal og en lobbybar. Forfriskende drinker i strandbaren er en perfekt måte å nyte varmt vær på. Cateringalternativene inkluderer alt inkludert og spesialtilbud med alt inkludert. Frokost, lunsj og middag er tilgjengelig. Diettmåltider, glutenfrie måltider, vegetarretter, barnemåltider, halalmat, laktosefri mat og vegansk mat kan tilberedes på forespørsel. Babymat er tilgjengelig for små. Show cooking er en spesielt spesiell attraksjon. Drikkemenyen inkluderer en rekke alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer, samt internasjonale merker.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider