The Moore

New York, USA Flagget til USA

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass JFK (JFK): 30.0 km (47 mins)
  • Flyplass Newark (EWR): 27.1 km (29 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Om hotellet

Hotellet har 81 rom og inkluderer heis og resepsjon. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløs internettilgang i fellesområdene gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Andre tjenester inkluderer bilutleie, transport, romservice og klesvask. Aktive gjester kan benytte seg av sykkelutleie for å utforske området rundt. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Safe og skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap og en te- og kaffestasjon. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Andre funksjoner inkluderer telefon, flatskjerm-TV, vekkerklokke og WiFi (uten ekstra kostnad). Gjestene kan dra nytte av kveldsforberedelse av sengen. En hårføner og badekåper er tilgjengelig på badene for daglig bruk. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har røykfrie rom og røykerom.

Gjestene kan nyte et utvalg av sports- og underholdningstilbud. En solterrasse er et flott sted å fordrive timene. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på på hotellet, inkludert et treningsstudio og kallisthenics.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en restaurant, en spisesal, en kafé og en bar. En deilig frokost gir energi for resten av dagen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider