Hotel Boutique Kotoni

Tirana, Albania Flagget til Albania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Tirana (TIA): 19.2 km (29 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Om hotellet

Hotellet har 25 rom og inkluderer heis og resepsjon. Fasiliteter inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling. Trådløs internettilgang i fellesområdene gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere. Det finnes en rekke butikker, inkludert et supermarked. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjøretøy i garasjen eller på parkeringsplassen (uten ekstra kostnad). Ytterligere tjenester inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, romservice, en vaskeritjeneste og en skyttelbuss til hotellet. For å hjelpe gjestene med deres forretnings- og kommunikasjonsbehov, tilbyr forretningssenteret en faksmaskin.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Barnesenger kan bestilles for yngre gjester. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Kjøleskap, minikjøleskap og kaffe- og tekoker er standardutstyr. En buksepresse er tilgjengelig for gjestenes bekvemmelighet. Andre funksjoner inkluderer telefon, TV og WiFi (uten ekstra kostnad). Badene har dusj, badekar og bidet. Hårføner og badekåper er inkludert. Hotellet har røykfrie rom.

Sports- og underholdningsfasilitetene på hotellet sikrer at gjestene har mange aktiviteter å velge mellom under oppholdet. Finværet kan nytes på terrassen. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på på hotellet, inkludert tennis, treningsstudio, spa og massasjebehandlinger. Underholdningstilbud og fritidsfasiliteter inkluderer en danseklubb og en nattklubb.

Spiseområdet inkluderer en restaurant og en bar. Halvpensjon kan bestilles. Frokost, lunsj og en omfattende middagsbuffé byr på mye deilig variasjon. Spesielle måltider, inkludert diettmåltider, er også tilgjengelig. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider