Lido Hotel Milano

Milano, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Bergamo (BGY): 56.1 km (43 mins)
  • Flyplass Milano (MXP): 45.5 km (34 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Om hotellet

Hotellet ligger bare noen få meter fra Fiera Milano City Exhibition Centre og bare rundt 200 m fra metrolinjen til nye Fiera Milano og til sentrale Milano. San Siro fotballstadion ligger bare 800 m unna, og motorveiavkjørselen er ca. 500 m fra hotellet, og konsert- og sportsarenaen PalaSharp ligger like i nærheten. Et shoppingområde kan nås på rundt 10 minutter med t-bane eller buss, og det er flere restauranter i nærheten. Sentrale Milano med sine mange turistattraksjoner (Duomo, Leonardo da Vincis siste nattverd, La Scala-teateret, Vitenskapsmuseet, Sforzesco-slottet) ligger kun en 15-minutters kjøretur unna med offentlig transport. Det er en park innen gangavstand og et offentlig svømmebasseng 200 m unna. Linate lufthavn ligger ca. 20 km unna, og det er ca. 45 km til Malpensa lufthavn.

14 enkeltrom og 13 dobbeltrom ligger på 4 etasjer og kan nås med heis. Det flerspråklige personalet i resepsjonen i lobbyen står klare til å hjelpe deg med innsjekking og utsjekking. Fasiliteter inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjrety i garasjen (mot en avgift) eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, medisinsk hjelp, romservice, en vaskeritjeneste og et myntvaskeri. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Alle rommene er teppebelagte og inkluderer en dobbeltseng. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap og et minikjøleskap. En telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio og WiFi (uten ekstra kostnad) gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. Som en ekstra bekvemmelighet har badene kosmetiske produkter. Rullestolvennlige rom kan bestilles. Hotellet har familierom og 27 røykfrie rom.

For de som ønsker å holde seg aktive mens de er på ferie, tilbyr hotellet basketball.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en restaurant, et frokostrom, en kaf og en bar. Bed and breakfast kan bestilles. En kontinental frokost garanterer en god start på dagen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider