Sol Lanzarote

Puerto del Carmen, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition

Gjesters vurdering

| 4,2/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Beliggende i Tias, er Sol Lanzarote på strandpromenaden og bare 15 minutters gange unna Lanzarote-strendene og Pocillos-stranden. Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 4,5 mi (7,2 km) unna Puerto del Carmen strand og 21,6 mi (34,8 km) unna Playa Papagayo. Føl deg som hjemme i et av de 343 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Rommene har egen møblert balkong. Med wi-fi inkludert på rommet holder du deg oppkoblet, og med parabol-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Lanzarote-strendene - 0,7 km
Pocillos-stranden - 1 km
Playa de Matagorda - 1,1 km
Playa de Guacimeta - 1,5 km
Playa de Matagorda - 2,6 km
Playa El Barranquillo - 2,8 km
La Peñita - 3,2 km
Gran Casino de Lanzarote - 3,3 km
Playa de Guasimeta - 3,4 km
Puerto del Carmen strand - 3,7 km
Lanzarote golfhotell - 4,2 km
Jose Saramago museum - 4,5 km
Timanfaya Sub - 4,9 km
Fariones sportssenter - 5,1 km
Deiland kjøpesenter - 6,3 km

Den foretrukne flyplassen for Sol Lanzarote er Arrecife (ACE-Lanzarote) - 5,5 km

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv med massasjer og ansiktsbehandlinger på stedet. Her har du tilgang til blant annet 3 utendørsbassenger, et treningssenter og sykkelutleie. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), et spillrom og gavebutikk/kiosk. Dette hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Spis deg god og mett i en av dette hotellets 2 restauranter. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink.

  • Avgift for safe på rommet: 2.50 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider