The Iron Gate Hotel & Suites

Praha, Tsjekkia Flagget til Tsjekkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Flyplass Praha (PRG): 18.3 km (31 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Smoke-free

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette elegante, luksushotellet ligger i en fredelig og pen gate, bare noen få skritt fra den gamle byringen. De viktige sightseeingattraksjonene er alle innen gangavstand, og restauranter, barer, puber og nattklubber ligger like utenfor døren.

31 suiter og 12 leiligheter ligger på 4 etasjer og kan nås med heis. Flerspråklig personale i resepsjonen i lobbyen svarer gjerne på spørsmål. Tjenester som garderobe, bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling sikrer et komfortabelt opphold. Trådløs internettilgang i fellesområdene (uten ekstra kostnad) gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. En rekke butikker, inkludert en suvenirbutikk, er flotte for shopping eller bare surfing. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Parkeringsplasser er tilgjengelig for gjester som reiser med bil. Andre tjenester inkluderer medisinsk assistanse, en overføringstjeneste, romservice, en vaskeritjeneste, en frisør, et myntvaskeri og en hotellbuss. En sykkelutleie tilbyr alt nødvendig utstyr for å utforske området rundt.

Rommene er utstyrt med klimaanlegg og sentralvarme. Gjestene vil garantert få en god natts søvn i king-size-sengen. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap og en te- og kaffestasjon. Andre funksjoner inkluderer telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio, vekkerklokke og WiFi (uten ekstra kostnad). Gjestene kan dra nytte av kveldsforberedelse av sengen. Tøfler er inkludert. Hårføner og badekåper er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Hotellet har røykfrie rom.

Gjestene kan nyte et utvalg av sports- og underholdningstilbud. Finværet kan nytes på terrassen. Boblebadet i bassengområdet lover ren avslapning. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på hotellet, inkludert sykling/terrengsykling, et treningsstudio og et spa.

Spiseområdet inkluderer en røykfri restaurant og en kafé. En deilig frokost gir energi for resten av dagen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider