Hotel Agugliastra

Sardinia, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Bar

Om hotellet

Dersom du velger Hotel Agugliastra når du skal besøke Baunei, bor du nær stranden og 12 minutters gange fra Spiaggia di Tancau. Dette hotellet ligger 1,7 mi (2,7 km) unna Wild Blue Trail og 3,8 mi (6,1 km) unna Lido delle Rose-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 18 gjesterommene, som har kjøleskap og Flatskjerm-TV. Med wi-fi inkludert på rommet holder du deg oppkoblet, og med digital-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Spiaggia di Tancau - 1 km
Wild Blue Trail - 2,8 km
Lido delle Rose-stranden - 4,4 km
Spiaggia di Pollu - 4,4 km
Spiaggia di Iscrixedda - 4,9 km
Domus de Janas - 7,2 km
Trenino Supramonte - 9,3 km
Pedra Longa - 10,8 km
Nuraghe S'Ortali 'e su Monti - 12,4 km
San Gemiliano strand - 14 km
Porto Frailis-stranden - 14 km
Arbatax havn - 14,2 km
Spiaggia Riva di Ponente - 14,3 km
Rocce Rosse-stranden - 14,4 km
San Gemiliano tårn - 14,4 km

Nærmeste store flyplass er Cagliari (CAG-Elmas) - 135,8 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen eller slapp av på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.00.
  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 5000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Dette overnattingsstedet opplyser om at tiltak er iverksatt hva gjelder ekstra renhold og gjestenes sikkerhet.
  • Det brukes desinfeksjonsmiddel til rengjøringen av overnattingsstedet; overflater som berøres ofte, desinfiseres etter hvert opphold; sengetøy og håndklær vaskes på minst 60 °C.
  • Det er innført tiltak for å sikre fysisk avstand; gjestene får håndsprit.
  • Overnattingsstedet bekrefter at det følger renholds- og desinfeksjonspraksisene fra Safe Hospitality National Protocol (Italia).
  • Dette overnattingsstedet bekrefter at det følger renholds- og desinfeksjonspraksisene fra Verdens helseorganisasjons (WHO) retningslinjer for COVID-19.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider