Maxx Royal Belek Golf Resort

Belek, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Oppvarmet basseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Barneklubb
  • Avstånd strand: 250 m
  • Avstand sentrum: 2 km
  • Flyplass Antalya (AYT): 34.1 km (34 mins)
  • AirCondition
  • Internet
  • Television
  • Safe
  • Restaurant
  • Pool
  • Elevator
  • Bar
  • Balcony

Gjesters vurdering

| 4,8/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Das Hotel liegt 1 km von Belek an einem 300 m -Strandabschnitt mit einem Pier und nur 35 km vom Flughafen Antalya entfernt. Das Stadtzentrum mit Restaurants, Bars und Geschäften ist etwa 1 km entfernt und die nächsten Nachtclubs sind in Antalya etwa 45 km entfernt. Das Gebiet hat eine Reihe hervorragender Sehenswürdigkeiten, darunter alte griechische und römische Städte. Weitere Interessensorte in der Nähe sind das Aspendos Roman Amphitheatre (ca. 14 km) und Duden -Wasserfälle (ca. 42 km) sowie das Antalya -Museum und das Inner Bailey (ca. 45 km entfernt). Vor dem Hotel sind lokale Transportmittel und Taxis für diejenigen erhältlich, die die Gegend erkunden möchten.

Hotellet ligger 1 km fra Belek på en 300 m lang strand med brygge, og kun 35 km fra Antalya lufthavn. Sentrum med restauranter, barer og butikker ligger rundt 1 km unna, og de nærmeste nattklubbene er rundt 45 km unna i Antalya. Området har en rekke utmerkede sightseeingattraksjoner, inkludert antikke greske og romerske byer. Andre interessante steder i nærheten inkluderer Aspendos romerske amfiteater (rundt 14 km) og Duden-fossene (rundt 42 km), samt Antalya-museet og Inner Bailey (ca. 45 km unna). Lokal transport og drosjer er tilgjengelig foran hotellet for de som ønsker å utforske området.

Fasiliteter

Hotellet ble bygget i 2011. Maxx Royal Belek Golf Resort åpner dørene til en fascinerende verden med sine spesialdesignede suiter og villaer, upåklagelige tjenester og arkitektur omgitt av Middelhavets fantastiske skjønnhet. Med en fantastisk strand, en av Europas beste golfbaner, et fortryllende spa og restauranter i verdensklasse, tilbyr Maxx Royal Belek Golf Resort deg en ferie med ultimat luksus og komfort. Feriestedet presenterer deilige smaker fra hele verden, og inviterer gjester til en ny gastronomisk reise hver dag! Hotellet har 505 suiter og 26 villaer. Gjester på hotellet er velkommen i lobbyen, som har en 24-timers resepsjon og en 24-timers utsjekkingstjeneste. De øverste etasjene er lett tilgjengelige med heisen. Fasiliteter inkluderer safe og valutaveksling. Internett-tilgang og trådløs internettilgang er tilgjengelig i fellesområdene. Hotellet tilbyr ulike fasiliteter for funksjonshemmede. Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter for et komfortabelt opphold, inkludert gastronomiske alternativer som en restaurant, en spisestue, en kafé og en bar. Gjester kan besøke supermarkedet for å kjøpe daglige nødvendigheter. Du kan kjøpe ferieminner fra suvenirbutikken. Shoppingfasiliteter er tilgjengelig. Eiendommen til hotellet har en lekeplass og en attraktiv hage. Ytterligere funksjoner på hotellet inkluderer et TV-rom og et lekerom. Gjester som reiser i egne kjøretøy kan benytte seg av de tilgjengelige parkeringsplassene. Blant de ekstra tjenestene som er tilgjengelige er flerspråklig personale, barnevakt, barnepass, medisinsk hjelp, romservice, vaskeri og en frisørsalong. Transport tilbys.

Rom

Spesielle familierom er tilgjengelig for familier med barn. Alle rommene har klimaanlegg, sentralvarme og bad. De fleste boenhetene har balkong eller terrasse. Mange av rommene tilbyr også havutsikt, noe som bidrar til atmosfæren. Hver boenhet har separate soverom eller en dobbeltseng. Barnesenger og ekstra senger er tilgjengelig. safe og minibar. Rommene tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert te- og kaffekoker, diptyque baderomsartikler, putemeny, kveldsforberedelse av sengen og håndlaget sjokolade, Hygienesett for menn og kvinner, solseng med stol på balkong eller terrasse. Hver boenhet tilbyr internettilgang, telefon, TV, stereoanlegg og trådløs internettilgang. Gjestene vil også finne tøfler. Noen av boenhetene er tilrettelagt for rullestolbrukere. Hvert av badene har dusj, badekar, hårføner og badekåper.

Sport/underholdning

En forfriskende dukkert i innendørs- eller utendørsbassenget kan være behagelig avkjølende på varme dager. En vannsklie gir moro for alle aldre. En terrasse, en solterrasse, solsenger og parasoller er tilgjengelig. Bassengbaren serverer et utvalg av forfriskende drinker. Hotellet tilbyr et svært omfattende sports- og fritidsprogram, inkludert sykling/terrengsykling, tennis, boccia, sandvolleyball, volleyball, basketball og bueskyting. Mot en avgift er golf også tilgjengelig. Mange typer sport er tilgjengelig, inkludert vannsport som utleie av pedalbåt, kanopadling og vannsport. Mot en avgift kan vannski, vindsurfing, jetski, en motorbåt, en bananbåt, seiling, katamaraning og dykking også nytes. Hotellet tilbyr en rekke innendørs sportsmuligheter, inkludert treningsstudio, bordtennis, dart, yoga og gymnastikk, eller mot en avgift, basseng/biljard og bowling. Hotellet tilbyr en rekke velværealternativer, inkludert et spa, en badstue, et dampbad, et hamam, en skjønnhetssalong og massasjebehandlinger, eller mot en ekstra avgift, Ayurveda. Det er utmerkede avslapningsmuligheter og måter å nyte fritiden på hotellet, med alternativer som et underholdningsprogram, et underholdningsprogram for voksne, et underholdningsprogram for barn, levende musikk, et diskotek, en barneklubb og et barnediskotek .

Måltider

Ulike måltider og pensjonater kan reserveres. Med åtte a-la-carte-restauranter, hvorav en serverer 24/7, en hovedrestaurant, fjorten barer, to gourmet-snacksbarer, en barnebuffet, et konditori, en isbar og en fruktmaker, Maxx Royal Belek Golf Resort tilbyr den ultimate kulinariske opplevelsen. Gjestene kan velge mellom frokost, brunsj, lunsj, middag og All-inclusive. Menyen tilbyr også spesialkost og vegetarretter. Snacks kan nytes på hotellet. Drikke er inkludert for gjester. Alkoholfri drikke og alkoholholdig drikke serveres på etablissementet.

Merk: Helikopteroverføringstjenestedetaljer og kapasitet Maksimalt 5 personer.

Vi vil gjerne informere deg om at hvis minimum 7 netter Antalya og fortsettelsesovernatting er Bodrum for minimum 7 netter og minimum 7 netter Bodrum og minimum 7 netter for Antalya og minimum 7 netter for fortsettelsesinnkvartering i Antalya, overføringen mellom Antalya-Bodrum eller Bodrum-Antalya hoteller vil bli gjort gratis med helikopter.

For følgende rom er Albatross Villa , Albatross Deluxe Villa , Presidential Villa , Owner Villa.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider