Maxx Royal Belek Golf Resort

Belek, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Oppvarmet basseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Barneklubb
  • Avstånd strand: 250 m
  • Avstand sentrum: 2 km
  • Flyplass Antalya (AYT): 34.9 km (38 mins)
  • Pool
  • Elevator
  • Restaurant
  • Bar
  • AirConditioning
  • Internetaccess
  • Balcony
  • Television
  • Telephone
  • Safetybox

Gjesters vurdering

| 4,8/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hotellet ligger 1 km fra Belek på en 300 m strandstrekning med en brygge, og bare 35 km fra Antalya flyplass. Sentrum med restauranter, barer og butikker ligger rundt 1 km unna, og de nærmeste nattklubbene ligger rundt 45 km unna i Antalya. Området har en rekke utmerkede sightseeing -attraksjoner inkludert gamle greske og romerske byer. Andre nærliggende interessante steder inkluderer Aspendos Roman Amphitheatre (rundt 14 km) og Duden -fossefall (rundt 42 km), samt Antalya -museet og indre Bailey (rundt 45 km unna). Lokal transport og drosjer er tilgjengelige foran hotellet for de som ønsker å utforske området.

Fasiliteter

Hotellet ble bygget i 2011. Maxx Royal Belek Golf Resort åpner dørene for en fascinerende verden med sine spesialdesignede suiter og villaer, upåklagelige tjenester og arkitektur omgitt av Middelhavets fantastiske skjønnhet. Med en fantastisk strand, en av Europas beste golfbaner, et fortryllende spa og restauranter i verdensklasse, tilbyr Maxx Royal Belek Golf Resort deg en ferie med ultimate luksus og komfort. Feriestedet presenterer deilige smaker fra hele verden, og inviterer gjestene til en ny gastronomisk reise hver dag! Hotellet har 505 suiter og 26 villaer. Gjester på hotellet er velkomne i lobbyen, som har en 24-timers mottakelse og en 24-timers utsjekkingstjeneste. De øverste etasjene er lett tilgjengelige ved å bruke heisen. Fasilitetene inkluderer et trygt og valutautvekslingsfasiliteter. Internett -tilgang og trådløs internettilgang er tilgjengelig i de offentlige områdene. Hotellet tilbyr forskjellige fasiliteter for gjester med nedsatt funksjonsevne. Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter for et behagelig opphold, inkludert gastronomiske alternativer som en restaurant, en spisestue, en kafé og en bar. Gjestene kan besøke supermarkedet for å kjøpe daglige nødvendigheter. Gjestene kan kjøpe høytidsminner fra suvenirbutikken. Shoppingfasiliteter er tilgjengelige. Begrunnelsen til hotellet har en lekeplass og en attraktiv hage. Ytterligere funksjoner på hotellet inkluderer et TV -rom og et lekerom. Gjester som reiser i sine egne kjøretøyer kan benytte seg av de tilgjengelige parkeringsplassene. Blant de tilgjengelige tjenestene er flerspråklige ansatte, en barnevakt, en barneomsorgstjeneste, medisinsk hjelp, romservice, vaskeri og en frisørsalong. En skytteltjeneste tilbys.

Rom

Spesielle familierom er tilgjengelige for familier med barn. Alle rom har klimaanlegg, sentralvarme og bad. De fleste overnattingsenheter har en balkong eller terrasse. Mange av rommene tilbyr også utsikt over sjøen, og øker stemningen. Hver innkvarteringsenhet har separate soverom eller en dobbeltseng. Barnesenger og ekstra senger er tilgjengelige. En safe og en minibar også funksjon. Rommene tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert te- og kaffeproduksjon, amenter fra Diptyque, putemeny, Turndown Service og håndlaget sjokolade, hygiene -sett for menn og kvinner, sollounger av stol på balkong eller terrasse. Hver overnattingsenhet tilbyr internettilgang, en telefon, en TV, et stereoanlegg og trådløs internettilgang. Gjestene vil også finne tøfler levert. Noen av overnattingsenhetene er rullestolgjengelige. Hvert av badene har en dusj, et badekar, hårføner og badekåper.

Sport/underholdning

En forfriskende dukkert i innendørs eller utendørsbasseng kan være behagelig avkjøling på varme dager. Et vannsklie gir moro for alle aldre. En terrasse, en solterrasse, solsenger og parasoller er tilgjengelige. Bassengbaren serverer et utvalg av forfriskende drinker. Hotellet tilbyr et veldig omfattende sports- og fritidsprogram, inkludert sykling/terrengsykling, tennis, bocce, strandvolleyball, volleyball, basketball og bueskyting. For et gebyr er golf også tilgjengelig. Mange typer sport er tilgjengelige, inkludert vannsport som pedalbåtutleie, kanopadling og aquafit. For en avgift, vannski, vindsurfing, jetski, en motorbåt, en bananbåt, seiling, katamaraning og dykking kan også nytes. Hotellet tilbyr en rekke innendørs sportslige muligheter, inkludert treningsstudio, bordtennis, dart, yoga og gymnastikk, eller mot gebyr, basseng/biljard og bowling. Hotellet tilbyr en rekke velværealternativer, inkludert et spa, en badstue, et dampbad, en hammam, en skjønnhetssalong og massasjebehandlinger, eller mot en ekstra avgift, Ayurveda. Det er utmerkede avslapningsmuligheter og måter å nyte fritid på hotellet, med alternativer som et underholdningsprogram, et underholdningsprogram for voksne, et underholdningsprogram for barn, live musikk, et diskotek, en barneklubb og et barnedisco .

Måltider

Ulike måltider og tavlealternativer kan bestilles. Med åtte A-La-Carte-restauranter, hvorav den ene serverer 24/7, en hovedrestaurant, fjorten barer, to gourmetnacksbarer, en barnebuffé, et patisserie, en iskremsalong og en fruktig, Maxx Royal Belek Golf Resort tilbyr den ultimate kulinariske opplevelsen. Gjestene kan velge mellom frokost, brunsj, lunsj, middag og all-inclusive. Menyen tilbyr også spesielle kostholdsmat og vegeta...

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider