Vonresort Golden Coast

Side, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Oppvarmet basseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Barneklubb
  • Avstånd strand: 200 m
  • Avstand sentrum: 12 km
  • Flyplass Antalya (AYT): 56.1 km (53 mins)
  • CarefullySelected

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Vonresort Golden Coast er et stort og velstelt hotell i rolige omgivelser, innrammet av grønne vekster. Hotellet passer utmerket for barnefamilien som vil ha en kul og aktiv ferie. Hotellområdet er bilfritt og har masser av plass, perfekt for barna sånn at de kan bevege seg trygt og uhindret. Hotellet ligger ved stranda og er nabo med Vonresort Elite och Golden Beach.

Basseng, badeland og luksus på stranda

Mye av det artige på Vonresort Golden Coast skjer ved vannet. Her er det stort basseng og separat barnebasseng med soltak. Rundt bassengområdet er det solterrasse med solstoler, parasoll og tilgang til badehåndklær (inngår). Som gjest har du tilgang til vannparken på Golden Beach, kun et stenkast unna. Den sies å være den største i området med tretten vannsklier av varierende modighetsgrad, garantert like artig for voksne som barn. Du går enkelt til den flotte stranda på få minutter. Der er det solstoler og soltak. Vil du unne deg litt ekstra, kan du leie din egen cabana (liten badehytte) på badebryggen. Ulike vannsporter kan prøves på stranda mot avgift.

Full fart døgnet rundt

Hotellet har eget aktivitetsteam som sørger for at du har noe å gjøre hele dagen. Ulike aktiviteter for voksne og barn gjør at du aldri kjeder deg. Her finnes du tennisbaner, beachvolley, darts og bordtennis, samt et velutstyrt treningsrom. Vil du heller ta det rolig og ha litt tid for deg selv, finnes hamam (tyrkisk bad) og badstue (inngår). Innenfor anlegget er det også mulighet for massasje og ulike skjønnhetsbehandlinger (mot avgift). Barneklubben for barn mellom 4–12 år (ikke skandinavisktalende personale) sørger for at de yngste får morsomme dager i selskap med jevnaldrende.

På kvelden kan du koble av med show, opptredener og underholdning med dyktige artister.

I resortens all inclusive er mat og drikke inkludert frem til 02:00. Frokost, lunsj og middag dekkes opp i bufféform i hovedrestauranten. Drikke, snacks, bakst og søtsaker er tilgjengelige til sent på natt. Her finnes og flere a la carte-restauranter med ulik innredning. Disse inngår ikke i all inclusive og betales på stedet. Varme og kalde samt lokalt produserte og importerte alkoholholdige drikker inngår 24/7.

Inne på anlegget finnes det frisør, minisupermarked samt butikker som selger suvenirer og masser av strandtilbehør. Vil du ha en koselig kveld i den sjarmerende byen Side, kommer du deg enklest dit med taxi (ca. 12 km).

Slik bor du

Luftkondisjonering, safe, satellitt-tv, telefon, Internett, minibar, føner, bad/dusj og wc. Balkong eller terrasse.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, utendørsbasseng, solstol, strandservice, trimrom, badstue, boblebad (mot avgift), spa (mot avgift), bar, underholdning, konferanserom, Wi-Fi.

Annet

Daglig renhold inngår.

6 etasjer, heis.

Ankomst

Valgfri ankomstdag og minst 3 netters opphold. Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 12:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider