Hotel Basilea

Verona, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Bar
  • Air condition
  • Flyplass Venezia (VCE): 14.1 km (21 mins)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar

Gjesters vurdering

| 3,3/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette familievennlige hotellet, en historisk struktur bygget i 1800, ligger ca. 200 m fra populære severdigheter. Hjertet av Venezia kan nås på 300 meter. Den nærmeste flyplassen er Venezia - Marco Polo (VCE), som ligger ca. 15 km unna. Venezia - Treviso (TSF) lufthavn ligger omtrent 40 km unna.

Hotellet har 13 røykfrie rom. Resepsjonen i lobbyen er bemannet hele døgnet. Bagasjeoppbevaring, safe og drikkemaskin er tilgjengelig. Trådløs internettilgang i fellesområdene gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Daglige nødvendigheter kan kjøpes på supermarkedet. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, medisinsk assistanse, romservice og alarmtjeneste. En faksmaskin er tilgjengelig for gjestenes forretnings- og kommunikasjonsbehov.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Gjestene vil garantert få en god natts søvn i dobbeltsengen. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Andre funksjoner inkluderer en telefon med direktenummer, TV og WiFi (uten ekstra kostnad). Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. Familierom er tilgjengelig for foreldre med barn.

Gjestene kan nyte et utvalg av sports- og underholdningstilbud. Bassengkomplekset lover hyggelig og bekymringsløs svømming. Solsengene er perfekte for å slikke litt sol. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på på hotellet, inkludert windsurfing og massasjebehandlinger. En danseklubb tilbyr moro og underholdning.

Spisefasiliteter inkluderer en restaurant, et frokostrom og en bar. Bed and breakfast kan bestilles. En kontinental frokostbuffé garanterer en god start på dagen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider