Pickalbatros Laguna Club Resort Sharm El Sheikh - Adults Only 16+

Sharm el Sheikh, Egypt Flagget til Egypt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Flyplass Sharm el-Sheikh (SSH): 10.4 km (14 mins)

Om hotellet

Pickalbatros Laguna Club Resort Sharm El Sheikh - Adults Only 16+ ligger sentralt i Sharm El Sheikh, mindre enn en 15 minutters kjøretur fra Nabq-bukta og SOHO Square. Dette hotellet ved stranden ligger 8,7 mi (13,9 km) unna Sharks-bukta og 11,6 mi (18,6 km) unna Domina Coral Bay kongressenter. Føl deg som hjemme i et av de 172 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og LED-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Nabq-bukta - 2,6 km
Rehana-stranden - 3,6 km
Nabq verneområde - 7,9 km
SOHO Square - 11,6 km
Montazah strand - 11,8 km
Jackson Reef - 12,3 km
Sharks-bukta - 13,9 km
Sharm El-Sheikh International Convention Center - 15,6 km
Shark's Bay-stranden - 17,9 km
Sharm El Sheikh golfanlegg - 18 km
Hollywood Sharm El Sheikh - 18 km
Domina Coral Bay kongressenter - 18,6 km
Sinai Grand Casino - 19,4 km
Cleo Park - 20,8 km
Naama-bukta - 21,3 km

Den foretrukne flyplassen for Pickalbatros Laguna Club Resort Sharm El Sheikh - Adults Only 16+ er Sharm El Sheikh (SSH-Sharm El-Sheikh internasjonale flyplass) - 10,2 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Sol deg på den private stranden eller nyt et av stedets andre rekreasjonsfasiliteter, som et badeland (adgang inkludert) og et utendørsbasseng. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), gavebutikk/kiosk og frisørsalong. Dette hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Ta deg noe å spise på et av dette hotellets mange spisesteder, som omfatter 4 restauranter og en kafé. Stedet har en strandbar samt 3 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00.

  • Avgift for flyplasstransport: USD 1000 per kjøretøy (tur-retur, maks antall passasjerer: 3)
  • Avgift for sen innsjekking mellom kl. 15.00 og kl. 17.00

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider