Swissôtel Sharm El Sheikh Collection

Naama Bay, Egypt Flagget til Egypt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Sharm el-Sheikh (SSH): 11.3 km (13 mins)

Om hotellet

Swissôtel Sharm El Sheikh All Inclusive Collection ligger sentralt til i Sharm El Sheikh. Bor du her, vil du ha kun 4 minutter å kjøre til Naama-bukta og 7 minutter til Domina Coral Bay kongressenter. Dette resort-overnattingsstedet med luksuriøse fasiliteter ligger 4 mi (6,5 km) unna Naamabukten strand og 6 mi (9,7 km) unna SOHO Square. Føl deg som hjemme i et av de 590 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar (inkludert) og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommene har safe med plass til bærbar PC og kaffetrakter/tekoker, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Sinai Grand Casino - 1,2 km
Naama-bukta - 1,4 km
Rødehavet - 1,4 km
Hollywood Sharm El Sheikh - 1,4 km
Cleo Park - 2,5 km
Naamabukten strand - 2,6 km
Mas Bowling Center - 2,9 km
Domina Coral Bay kongressenter - 4 km
Ras Mohamed National Park - 4,4 km
Sharm El-Sheikh International Convention Center - 4,7 km
Sharks-bukta - 4,8 km
Al Musterfa Mosque - 5,9 km
Sharm El Sheikh golfanlegg - 6,2 km
Sharm El-Sheikhs gamleby - 8,6 km
Sharm gamle marked - 8,6 km

Den foretrukne flyplassen for Swissôtel Sharm El Sheikh All Inclusive Collection er Sharm El Sheikh (SSH-Sharm El-Sheikh internasjonale flyplass) - 10,6 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Etter et bad i et av stedets 4 utendørsbassenger kan du slappe av på den private stranden. Dette resort-overnattingsstedet i middelhavsstil tilbyr også wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Dette overnattingsstedet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Ta deg noe å spise i en av dette overnattingsstedets 10 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en strandbar, en bassengbar og 6 barer/lounger hvor du kan slappe av med noe forfriskende å drikke.

  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider