Ar Imperial Park Spa Resort Calpe

Calpe, Spania Flagget til Spania

Mixx Travel
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

Om hotellet

Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr guideservice på dette reisemålet!

Denne teksten er automatisk oversatt.

Uterestauranter, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er infomert om dette.

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

Spanske myndigheter krever inn en turistskatt på hotellopphold. Skatten varierer og avhenger av hotellets kategori (antall stjerner) og antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels klassifisering av hoteller kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I slike tilfeller er det den offisielle klassifiseringen som ligger til grunn for avgiftens størrelse.

Leilighetshotellet AR Imperial Park SPA Resort Calpe ligger i nærheten av en offentlig sandstrand. Det er transport mellom hotellet og flyplassen. Stranden er tildelt blått flagg. Her er det puter tilgjengelig mot betaling. I nærheten av stranden er det en strandpromenade hvor du kan spasere. Det GPS-verifiserte hotellet er utstyrt med en døgnåpen resepsjon (innsjekking mulig døgnet rundt), heis, dusjer og garderober, førstehjelpsutstyr og parkeringsplasser (begrenset antall). På uteområdet finner du en hage og et sesongåpent basseng med gratis solsenger. Det er også et separat barnebasseng med et område hvor man ikke kan svømme, en vannsklie (type twister/tunnelsklie) og en barnesklie. Du kan også slappe av utendørs på terrassen. Du kan oppbevare verdisakene dine i safen og bagasjen din i hotellets bagasjeoppbevaring. I tillegg er hotellet AR Imperial Park SPA Resort Calpe videoovervåket 24 timer i døgnet. Hotellet tilbyr barnestoler for de aller minste gjestene. Hotellet tilbyr også klesvask. Strykeutstyr kan lånes på hotellet. Strømforsyningen er 220 volt. Hvis du ønsker å utforske ferieregionen, kan du benytte deg av bil- og motorsykkelutleie i nærheten av hotellet. I tillegg selger hotellet billetter til utflukter. Du kan betale med Euro/Master Card og Visa. Tilleggsinformasjon Hotellpersonalet snakker engelsk, tysk, fransk, italiensk og spansk.

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider