Aubamar Suites & Spa

Playa de Palma, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Mallorca (PMI): 7.6 km (8 mins)

Om hotellet

Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr guideservice på dette reisemålet!

Denne teksten er automatisk oversatt.

Uterestauranter, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er infomert om dette.

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

Spanske myndigheter krever inn en turistskatt på hotellopphold. Skatten varierer og avhenger av hotellets kategori (antall stjerner) og antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels klassifisering av hoteller kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I slike tilfeller er det den offisielle klassifiseringen som ligger til grunn for avgiftens størrelse.

Hotellet Aubamar Suites & Spa ligger ca. 150 m fra en offentlig sandstrand. De nærmeste barene og restaurantene ligger ca. 200 m unna, mens sentrum ligger ca. 500 m unna. De nærmeste butikkene ligger ca. 200 m unna, og et supermarked ligger ca. 1 km unna. Stranden ligger langs veien og overvåkes av en badevakt. Her er det puter tilgjengelig. Rett ved siden av stranden er det en strandpromenade hvor du kan ta en rolig spasertur. Det klimatiserte, GPS-verifiserte hotellet har døgnåpen resepsjon (innsjekking er mulig døgnet rundt), lobbybar, Wi-Fi, internetthjørne, 3 heiser, boblebad, dusjer og garderober, førstehjelpsutstyr, parkeringsplasser (begrenset antall) og TV-stue med satellitt-TV. På hotellets uteområde finner du en hage og et oppvarmet basseng som er sesongåpent, der du kan låne solsenger og bassenghåndklær gratis. Det er også et separat barnebasseng for barn. Utenfor finner du også en solterrasse. Inne på hotellet kan du benytte deg av et oppvarmet innendørsbasseng. Du kan oppbevare verdisakene dine i safen og bagasjen din i hotellets bagasjeoppbevaring. I tillegg er hotellet Aubamar Suites & Spa videoovervåket 24 timer i døgnet. Hotellet har et bibliotek/leserom som underholdning. For de aller minste gjestene tilbyr hotellet barnestoler, barnestoler og barnesenger. Hotellet tilbyr også klesvask. Strykeutstyr kan lånes på hotellet. Strømforsyningen er 220 og 230 volt. For konferanser og andre forretningsmøter tilbyr hotellet et forretningssenter og et konferanseområde med bord, skriver, faks, skanner, overheadprojektor og cateringservice. Det er også mulig å bestille fotograf fra hotellet til forretningsarrangementer. I hotellets resepsjon kan du kjøpe billetter til utflukter i området. For gjester på bryllupsreise har hotellet spesialtilbud som romantisk innredede rom, personlig tilpassede rom/artikler, spesielle bryllupsreisepakker, champagne eller en gave på rommet. På hotellet er det stort fokus på bærekraft. Dette inkluderer blant annet hotellets egne resirkuleringsbeholdere. Euro/Master Card og EC-kort aksepteres som betalingsmiddel. På grunn av sine barrierefrie fasiliteter, som en skyvedør i inngangspartiet, en automatisk hotelldør, barrierefrie innganger, rom som er tilgjengelige for rullestolbrukere og bad som er tilgjengelige for rullestolbrukere, er hotellet også egnet for rullestolbrukere. Forpleining Hotellet tilbyr halvpensjon og kun frokost. Frokosten serveres fra buffé. Lunsjen kan nytes à la carte. Middagen serveres som et fast måltid eller à la carte (tilvalg på forespørsel). Hotellet har en restaurant med terrasse (middelhavsretter, glutenfrie retter og vegetarretter), 2 barer og bassengbaren. Du må ha på deg passende klær til lunsj og middag. Avstander ;

Bussholdeplass: ca. 100 m

En badstue venter på deg i spaområdet. Hotellet tilbyr også massasje (mot betaling), skjønnhetsbehandlinger (mot betaling) og fysioterapi (mot betaling). Tilbring noen sunne og avslappende timer med algepakker. Når det gjelder underholdning for voksne, kan du enkelte dager oppleve levende musikk. Tilleggsinformasjon Hotellet har totalt 141 rom. Hotellet er tilrettelagt for homofile. Hotellpersonalet snakker engelsk, tysk og fransk.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider