BLUESEA Arenal Tower Adults Only

El Arenal, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Mallorca (PMI): 9.9 km (9 mins)

Om hotellet

Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr guideservice på dette reisemålet!

Denne teksten er automatisk oversatt.

Uterestauranter, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. 

Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er infomert om dette.

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

Spanske myndigheter krever inn en turistskatt på hotellopphold. Skatten varierer og avhenger av hotellets kategori (antall stjerner) og antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels klassifisering av hoteller kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I slike tilfeller er det den offisielle klassifiseringen som ligger til grunn for avgiftens størrelse.

Hotellet BLUESEA Arenal Tower Adults Only ligger ca. 200 m fra en strand. De nærmeste barene og restaurantene ligger ca. 100 m unna. Gamlebyen ligger bare ca. 200 m unna. Du finner en rekke butikker og et supermarked rett utenfor døren. I nærheten finner du et diskotek som tilbyr underholdning i høysesongen. Stranden patruljeres av en badevakt. Hotellet har klimaanlegg, døgnåpen resepsjon (innsjekking døgnet rundt), lobbybar, Wi-Fi, 2 heiser, dusjer og garderober, førstehjelpsutstyr, parkeringsplasser og TV-stue med satellitt-TV. På utendørsområdet finner du et basseng som er sesongåpent (åpent hele året), hvor solsenger og parasoller er tilgjengelig gratis. Det finnes også et barnebasseng for barn. Du kan også slappe av utendørs på solterrassen. Du kan oppbevare verdisakene dine i safen (ekstra avgift) og bagasjen din i hotellets bagasjeoppbevaring. Hotellet tilbyr også klesvask. Ved behov kan du når som helst kontakte legesenteret (mot betaling). Som gjest på overnattingsstedet kan du bli vekket av hotellpersonalet. Hvis du ønsker å utforske ferieregionen, kan du benytte deg av bil- og motorsykkelutleie i nærheten av hotellet. I hotellets resepsjon kan du kjøpe billetter til utflukter i området. På hotellet er det stort fokus på bærekraft. Dette inkluderer blant annet hotellets egne resirkuleringsbøtter. Hotellet krever at alle gjester betaler et depositum ved ankomst. På grunn av sine barrierefrie fasiliteter, som barrierefrie innganger, rullestoltilgjengelige rom og rullestoltilgjengelige bad, er hotellet også egnet for rullestolbrukere (mål: inngangsdørbredde: 90 m, heisdørbredde: 80 m, heisdybde: 12 m). Forpleining Som forpleiningstjenester tilbyr hotellet all-inclusive, halvpensjon og kun frokost. Frokosten serveres fra buffé. Lunsj og middag serveres også fra buffé. Til måltidene er det en bufférestaurant (glutenfrie og vegetariske retter) og 2 barer, kafeteriaen og bassengbaren. Passende klær er påkrevd til lunsj og middag. Avstander;

Bussholdeplass: ca. 100 m

Det er mulig å spille biljard. Hotellet tilbyr også dart. For syklister er det sykkelutleie. Hotellet har også et spillrom for voksne. Tilleggsinformasjon Det 10-etasjes hotellet, som sist ble renovert i 2016, har totalt 152 rom.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider