FERGUS Style Palmanova

Palma Nova/Magaluf, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Mallorca (PMI): 25.4 km (20 mins)

Om hotellet

Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr guideservice på dette reisemålet! 

Denne teksten er automatisk oversatt. 

Uterestauranter, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er infomert om dette. 

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset. 

Spanske myndigheter krever inn en turistskatt på hotellopphold. Skatten varierer og avhenger av hotellets kategori (antall stjerner) og antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels klassifisering av hoteller kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I slike tilfeller er det den offisielle klassifiseringen som ligger til grunn for avgiftens størrelse.

Hotel Fergus Style Palmanova (Adults Only) ligger ved siden av en sandstrand. Byens sentrum ligger også bare noen få skritt unna. De nærmeste butikkene ligger ca. 200 m unna. Det er transport mellom hotellet og flyplassen (mot betaling). Du kan låne badehåndklær på stranden. Hotellet har klimaanlegg, døgnåpen resepsjon, salong, Wi-Fi og 2 heiser. På uteområdet finner du en hage og et oppvarmet basseng som er sesongåpent (åpent hele året), og solsenger er tilgjengelig gratis. Du finner også en solterrasse utenfor. Du kan oppbevare bagasjen din i hotellets bagasjeoppbevaring. Hotellet tilbyr også klesvask mot et pristillegg. For konferanser og andre forretningsmøter tilbyr hotellet konferanserom med overheadprojektor mot ekstra kostnad. Hvis du ønsker å utforske ferieregionen, kan du benytte deg av bilutleie i nærheten av hotellet (ekstra kostnad). I tillegg selger hotellet billetter til utflukter. Forpleining Som forpleiningstjenester tilbyr hotellet halvpensjon. Frokosten serveres fra buffé. Lunsj og middag serveres også à la carte eller fra buffé. Til måltidene er det en bufférestaurant med terrasse (middelhavsretter og vegetarretter) og kafeteriaen. Avstander;

Flyplass: ca. 25 km

Spesielle tilbud for alle golfentusiaster tilbys på golfbanen. En tennisbane kan også benyttes av hotellets gjester. For syklister er det sykkelutleie (ekstra avgift). En badstue venter på deg i spaavdelingen. Hotellet tilbyr også massasjer (ekstra avgift). Enkelte dager kan du oppleve levende musikk i voksenunderholdningen. Tilleggsinformasjon Det 4-etasjes hotellet, som ble bygget i 1958 og sist renovert i 2016, har totalt 93 rom. Anlegget er kun for voksne gjester. Hotellet er tilrettelagt for homofile.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider