Aparthotel Dunes Platja

Can Picafort, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Mallorca (PMI): 61.4 km (48 mins)

Om hotellet

Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr guideservice på dette reisemålet!

Denne teksten er automatisk oversatt.

Uterestauranter, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er infomert om dette.

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

Spanske myndigheter krever inn en turistskatt på hotellopphold. Skatten varierer og avhenger av hotellets kategori (antall stjerner) og antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels klassifisering av hoteller kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I slike tilfeller er det den offisielle klassifiseringen som ligger til grunn for avgiftens størrelse.

Leilighetshotellet APARTHOTEL DUNES PLATJA ligger ved siden av en strand. De nærmeste barene og restaurantene ligger rett ved siden av bygningen. Gamlebyen ligger ca. 2 km unna. De nærmeste butikkene ligger ca. 500 m unna, og et supermarked ligger bare noen få meter fra hotellet. Hotellet tilbyr transport mellom hotellet og flyplassen (mot betaling). I nærområdet finner du et diskotek (ca. 700 m unna), en fornøyelsespark (ca. 20 km), et badeland (ca. 15 km), et teater (ca. 20 km), en kino (ca. 30 km) og en golfbane (ca. 15 km). Stranden er tildelt blått flagg. Her er det parasoller og badehåndklær tilgjengelig mot betaling. På stranden er det en bar som serverer forfriskende drikke. Det finnes også en strandpromenade hvor du kan spasere. Hotellet har klimaanlegg, døgnåpen resepsjon (innsjekking mulig døgnet rundt), Wi-Fi, heis, boblebad, dusjer og garderober, førstehjelpsutstyr og TV-stue med satellitt-TV. På eiendommens uteområde finner du en hage og et sesongåpent basseng (åpent hele året), der du kan leie bassenghåndklær mot betaling og solsenger og parasoller er tilgjengelig gratis. Hotellet har også et barnebasseng. Utenfor finner du dessuten en solterrasse. Du kan oppbevare verdisakene dine i safen (mot betaling) og bagasjen din i hotellets bagasjeoppbevaring. For de aller minste gjestene kan du få barnestoler, barnestoler og barnesenger. For de minste barna kan du leie barnevogn på hotellet. Hotellet tilbyr klesvask (mot betaling) og stryking av klær. Ved behov kan du når som helst kontakte legesenteret (mot betaling). Som gjest på overnattingsstedet kan du bli vekket av hotellpersonalet. Hvis du ønsker å utforske ferieregionen, kan du benytte deg av bilutleie i nærheten av hotellet (mot en ekstra avgift). I hotellets resepsjon kan du kjøpe billetter til utflukter i området. For gjester på bryllupsreise har hotellet spesialtilbud som for eksempel spesielle bryllupsreisepakker. På hotellet er det stort fokus på bærekraft. Dette inkluderer blant annet hotellets egne resirkuleringsbeholdere. På grunn av sine barrierefrie fasiliteter, som barrierefrie innganger, rom som er tilgjengelige for rullestolbrukere og bad som er tilgjengelige for rullestolbrukere, er hotellet også egnet for rullestolbrukere (dimensjoner: heisbredde: 100 m, heisdybde: 100 m). Forpleining Hotellet tilbyr halvpensjon som forpleining. Frokosten serveres fra buffé. Lunsjen kan nytes à la carte. Middagen serveres også som buffé eller à la carte (tilvalg på forespørsel). En bufférestaurant med terrasse sørger for ditt fysiske velvære (middelhavsretter, kalorireduserte, glutenfrie og vegetariske retter). Hotellets drikkemeny inkluderer døgnåpen internasjonal alkoholholdig drikke. Avstander;

Bussholdeplass: ca. 25 m

Drosjeholdeplass: ca. 500 m

På hotellområdet er det mulighet for å spille biljard. Hotellet tilbyr også bordtennis. For syklister er det sykkelutleie og et oppbevaringsrom. En badstue venter på deg i hotellets eget spa-område. Hotellet tilbyr også massasjer (mot en ekstra avgift). De minste er i gode hender med hotellets barnevakttjeneste (ekstra kostnad). Tilleggsinformasjon Innsjekking er mulig fra kl. 12.00, utsjekking til kl. 12.00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider