Hotel Ferrer Concord

Can Picafort, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Mallorca (PMI): 65.7 km (54 mins)

Om hotellet

Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr guideservice på dette reisemålet!

Denne teksten er automatisk oversatt.

Uterestauranter, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er infomert om dette.

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

Spanske myndigheter krever inn en turistskatt på hotellopphold. Skatten varierer og avhenger av hotellets kategori (antall stjerner) og antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels klassifisering av hoteller kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I slike tilfeller er det den offisielle klassifiseringen som ligger til grunn for avgiftens størrelse.

Hotel Ferrer Concord ligger bare noen få meter fra en sandstrand. De nærmeste barene og restaurantene ligger ca. 1 km unna. Til sentrum av byen er det ca. 1 km. Du finner en rekke butikker og et supermarked rett utenfor døren. Stranden er tildelt blått flagg. I nærheten av stranden finner du en strandpromenade hvor du kan ta en spasertur. Hotellet har klimaanlegg, døgnåpen resepsjon (innsjekking døgnet rundt), lobbybar, Wi-Fi, 2 heiser, boblebad, førstehjelpsutstyr og TV-stue. På utendørsområdet finner du et basseng som er sesongåpent (åpent hele året), hvor solsenger, parasoller og bassenghåndklær er tilgjengelig gratis. Det finnes også et barnebasseng for barn. Utenfor finner du dessuten en solterrasse. Du kan oppbevare verdisaker i hotellets safe. Hotellet tilbyr også klesvask og strykeservice. Hotellet har en concierge-tjeneste for din bekvemmelighet. Ved behov kan du når som helst kontakte legesenteret. Som gjest på overnattingsstedet kan du bli vekket av hotellpersonalet. For konferanser og andre forretningsmøter tilbyr hotellet et konferanseområde med totalt 150 sitteplasser, skriver og overheadprojektor. Hvis du ønsker å utforske ferieregionen, kan du benytte deg av bilutleie i nærheten av hotellet. I tillegg selger hotellet billetter til utflukter. På hotellet er det stort fokus på bærekraft. Dette inkluderer hotellets egne søppelkasser, økologisk mat og økologiske måltider. Hotellet er også tilrettelagt for rullestolbrukere takket være barrierefrie fasiliteter som inngangspartier, rom og bad som er tilgjengelige for rullestolbrukere. Forpleining Som forpleiningstjenester tilbyr hotellet halvpensjon, halvpensjon pluss og kun frokost. Frokosten serveres fra buffé. Lunsjen kan nytes à la carte (tilvalg på forespørsel). Middagen serveres også som buffé (tilvalg på forespørsel). Til måltidene finnes det en bufférestaurant med terrasse (kalorireduserte, glutenfrie og vegetariske retter) og en bar, kafeteriaen samt bassengbaren. Passende bekledning er påkrevd til lunsj og middag. Avstander;

Bussholdeplass: ca. 50 m

I omgivelsene kan du for eksempel prøve deg på vannaerobic. I løpet av ferien kan du også delta på aerobic- og yogakurs. Det er også mulig å spille biljard. Med dart, bordtennis og volleyball er det også mange andre idretter som byr på stor variasjon i ferien. For syklister er det sykkelutleie, sykkelverksted og sykkeloppbevaring. De naturskjønne omgivelsene rundt hotellet egner seg også for lange fotturer. I området kan du også drive med ulike vannsportaktiviteter som dykking. En badstue venter på deg i spaavdelingen. Hotellet tilbyr også massasje og fysioterapi. La deg skjemme bort i Hamam. Når det gjelder underholdning for voksne, arrangeres det show om kvelden. Noen av idrettene er allerede inkludert i prisen. Tilleggsinformasjon Hotellet har totalt 142 rom.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider