Hotel Ilusion Markus & Spa

Can Picafort, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Mallorca (PMI): 62.0 km (49 mins)

Om hotellet

Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr guideservice på dette reisemålet!

Denne teksten er automatisk oversatt.

Uterestauranter, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er infomert om dette.

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

Spanske myndigheter krever inn en turistskatt på hotellopphold. Skatten varierer og avhenger av hotellets kategori (antall stjerner) og antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels klassifisering av hoteller kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I slike tilfeller er det den offisielle klassifiseringen som ligger til grunn for avgiftens størrelse.

HOTEL ILUSION MARKUS PARK ligger ca. 300 m fra en strand. Hotellet har døgnåpen resepsjon, Wi-Fi, boblebad samt dusjer og garderober. På uteområdet finner du et oppvarmet basseng. Du finner også en solterrasse utenfor. Du kan oppbevare bagasjen din i hotellets bagasjeoppbevaring. Hotellet tilbyr også klesvask mot et pristillegg. Hotellet har en concierge-tjeneste for din bekvemmelighet. Som gjest på overnattingsstedet kan du bli vekket av hotellpersonalet. Hvis du ønsker å utforske ferieregionen, kan du benytte deg av bilutleie i nærheten av hotellet. I hotellets resepsjon kan du kjøpe billetter til utflukter i området. Euro/Master Card godtas som betalingsmiddel. På grunn av sine barrierefrie fasiliteter, som for eksempel barrierefrie innganger, er hotellet også egnet for rullestolbrukere. Forpleining Som forpleiningstjenester tilbyr hotellet all-inclusive. En badstue venter på deg i spaet. Hotellet tilbyr også massasjer (mot betaling). Barna kan bli passet på i hotellets egen miniklubb. Hotellets juniorgjester kan utfolde seg i minidiskoteket. Når det gjelder underholdning for voksne, kan du enkelte dager oppleve levende musikk. Ytterligere informasjon Hotellet har totalt 72 rom.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider