Hotel Pabisa Sofia

Playa de Palma, Spania Flagget til Spania

Mixx Travel
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar

Om hotellet

Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr guideservice på dette reisemålet!

Denne teksten er automatisk oversatt.

Uterestauranter, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er infomert om dette.

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

Spanske myndigheter krever inn en turistskatt på hotellopphold. Skatten varierer og avhenger av hotellets kategori (antall stjerner) og antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels klassifisering av hoteller kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I slike tilfeller er det den offisielle klassifiseringen som ligger til grunn for avgiftens størrelse.

Hotellet HOTEL PABISA SOFIA ligger ca. 300 m fra en strand. De nærmeste restaurantene og barene kan nås på noen få minutter til fots. Gamlebyen ligger ca. 12 km unna. Du finner butikker rett utenfor døren, og et supermarked ligger ca. 5 km unna. I nærområdet finnes et badeland (ca. 3 km), et teater (ca. 12 km), en kino (ca. 6 km), en golfbane (ca. 12 km) og et diskotek (ved siden av bygningen) som tilbyr underholdning i den beste tiden av året. Stranden patruljeres av en badevakt. Hotellet har klimaanlegg, døgnåpen resepsjon (innsjekking mulig døgnet rundt), lobbybar, Wi-Fi (mot betaling), heis, supermarked, førstehjelpsutstyr og TV-stue med satellitt-TV. På uteområdet finner du en hage og et sesongåpent basseng (åpent hele året), der du kan låne solsenger, parasoller og bassenghåndklær gratis. For barn finnes det også et barnebasseng. Utenfor finner du dessuten en solterrasse. Du kan oppbevare verdisakene dine i safen (ekstra avgift) og bagasjen din i hotellets bagasjeoppbevaring. For de aller minste gjestene kan du få barnestoler, barnestoler og barnesenger. Du kan få vasket klærne dine i vaskeriet. Hotellet har også en concierge-tjeneste. Ved behov kan du når som helst kontakte legesenteret (mot betaling). Som gjest på overnattingsstedet kan du bli vekket av hotellpersonalet. Hvis du ønsker å utforske ferieregionen, kan du benytte deg av bil- og motorsykkelutleie i nærheten av hotellet (mot betaling). I hotellets resepsjon kan du kjøpe billetter til utflukter i området. Hotellet er tilrettelagt for rullestolbrukere på grunn av de barrierefrie fasilitetene, som barrierefrie innganger, rom og bad som er tilgjengelige for rullestolbrukere. Forpleining Som forpleiningstjenester tilbyr hotellet all-inclusive, halvpensjon, helpensjon og kun frokost. Frokosten serveres som kontinental frokost eller fra buffé. Lunsj og middag serveres også fra buffé. Hotellet har en bufférestaurant (middelhavsretter, kalorireduserte og glutenfrie retter), en kafeteria, en døgnåpen snackbar og en bassengbar. Hotellets drikkemeny omfatter internasjonale alkoholholdige drikkevarer som serveres døgnet rundt. Du kan benytte deg av en piknikbenk for selvhushold. Passende klær er påkrevd til lunsj og middag. Avstander;

Bussholdeplass: ca. 50 km

Drosjeholdeplass: ca. 1 m

For syklister er det et oppbevaringsrom. For underholdning for voksne arrangeres det kveldsshow og levende musikk.

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider