Hotel Vibra Beverly Playa

Paguera, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Mallorca (PMI): 34.0 km (26 mins)

Om hotellet

Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr guideservice på dette reisemålet!

Denne teksten er automatisk oversatt.

Uterestauranter, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er infomert om dette.

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

Spanske myndigheter krever inn en turistskatt på hotellopphold. Skatten varierer og avhenger av hotellets kategori (antall stjerner) og antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels klassifisering av hoteller kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I slike tilfeller er det den offisielle klassifiseringen som ligger til grunn for avgiftens størrelse.

Hotel Vibra Beverly Playa ligger ved siden av en offentlig sandstrand og ca. 50 m fra sjøen. De nærmeste restaurantene og barene finner du innen 100 m. Feriesenteret ligger ca. 300 m unna. Et supermarked ligger ca. 100 m unna. Stranden patruljeres av en badevakt og er merket med blått flagg. Her er det solsenger, puter og badehåndklær mot betaling. I nærheten av stranden er det en strandpromenade hvor du kan ta en spasertur. Det klimatiserte, GPS-verifiserte hotellet har døgnåpen resepsjon (innsjekking mulig døgnet rundt), lobbybar, Wi-Fi, internettilgang, heis, butikk, boutique, frisør, boblebad, førstehjelpsutstyr, parkeringsplasser (begrenset og mot betaling) samt TV-stue med satellitt-TV. På eiendommens uteområde finner du en hage og et sesongoppvarmet basseng (åpent hele året), der du kan leie bassenghåndklær mot betaling og solsenger er tilgjengelig gratis. For barn er det også et eget barnebasseng. Utenfor finner du dessuten en solterrasse. Inne på hotellet kan du benytte deg av et oppvarmet innendørsbasseng. Du kan oppbevare verdisakene dine i safen og bagasjen din i hotellets bagasjeoppbevaring. Som underholdning har hotellet et bibliotek/lesesal, et teater og et diskotek. For de yngste hotellgjestene er det en lekeplass. For de aller minste gjestene kan vi også tilby barnestoler. For de minste barna kan barnevogner leies på hotellet. Hotellet tilbyr også klesvask. Hotellet har også en concierge-tjeneste. Ved behov kan du når som helst kontakte legesenteret (mot betaling). Strømforsyningen er på 230 volt. For konferanser og andre forretningsmøter tilbyr hotellet konferanserom (i auditoriumstil) med bord, videoprojektor, skriver, skanner, overheadprojektor og cateringservice mot ekstra kostnad. Hvis du vil utforske ferieregionen, kan du benytte deg av bil- og motorsykkelutleie i nærheten av hotellet (ekstra avgift). I tillegg selger hotellet billetter til utflukter. På hotellet er det stort fokus på bærekraft. Dette omfatter blant annet hotellets egne resirkuleringsbeholdere, såpe-, sjampo- og lotiondispensere, økologisk mat og økologiske måltider, sentral klimaanlegg på rommene og miljøvennlig rengjøring. American Express og Euro/Master Card aksepteres som betalingsmiddel. Hotellet er også tilrettelagt for rullestolbrukere takket være barrierefrie fasiliteter som svingdør i inngangspartiet, automatisk hotelldør, barrierefrie innganger, rom som er tilgjengelige for rullestolbrukere, heis som er tilgjengelig for rullestolbrukere og baderom som er tilgjengelige for rullestolbrukere. Forpleining Som forpleiningstjenester tilbyr hotellet all-inclusive, halvpensjon, helpensjon og kun frokost. Frokosten serveres som kontinental frokost eller fra buffé. Lunsj og middag serveres også fra buffé. All Inclusive Light inkluderer lokale alkoholholdige drikkevarer. Til måltidene kan du velge mellom en bufférestaurant med terrasse (kalorireduserte og glutenfrie retter) og bassengbaren. Du må ha på deg passende klær til lunsj og middag. Avstander;

Drosjeholdeplass: ca. 100 m

For å holde formen ved like på ferien er det et treningsstudio som gjestene kan benytte. I omgivelsene kan du også prøve deg på for eksempel vannscooter. I tillegg finnes det en allsidig idrettsbane og en rideskole i nærheten av hotellet. Hvis du vil holde deg på ballen i løpet av ferien, finner du en kunstgressfotballbane. I løpet av ferien kan du også delta på aerobic- og zumba-kurs. Det er også mulig å spille biljard. Med sandvolleyball, dart og boccia er det mange andre idretter som byr på stor variasjon i ferien. For syklister er det sykkelutleie (mot betaling) og sykkeloppbevaring. Du kan også kjøpe sykkelkart på hotellet. I tillegg kan du drive med vannsport som snorkling og dykking i området. Du kan leie utstyr til snorkling i en dykkerbutikk. Både nybegynnere og viderekomne dykkere kan forbedre ferdighetene sine under vann med en instruktør på en dykkerskole. En badstue venter på deg i hotellets egen velværeavdeling. Spedbarn kan passes i hotellets egen babyklubb. Større barn blir tatt hånd om i barneklubben. Hotellets yngre gjester kan også slå seg løs i minidiskoteket. Hotellet har også en ungdomsklubb. Når det gjelder underholdning for voksne, arrangeres det show om kvelden, og det er et spillrom tilgjengelig. Tilleggsinformasjon Større ungdomsgrupper under 25 år er ikke tillatt på dette hotellet, da dette er et hotell spesielt for familier. Hotellet er tilrettelagt for homofile. Hotellpersonalet snakker engelsk, tysk, italiensk, russisk, spansk, bulgarsk, tsjekkisk og portugisisk.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider