Iberostar Club Cala Barca

Cala Mondrago, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Mallorca (PMI): 57.4 km (48 mins)

Om hotellet

Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr guideservice på dette reisemålet!

Denne teksten er automatisk oversatt.

Uterestauranter, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er infomert om dette.

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

Spanske myndigheter krever inn en turistskatt på hotellopphold. Skatten varierer og avhenger av hotellets kategori (antall stjerner) og antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels klassifisering av hoteller kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I slike tilfeller er det den offisielle klassifiseringen som ligger til grunn for avgiftens størrelse.

Familiehotell Iberostar Club Cala Barca Familiehotell 1 minutts gange fra stranden 100 % tilrettelagt for barn. Hotellet tilbyr barneprogrammet Star Camp: 3 grupper: Moneky (fra 4 til 7 år), Dolphin (fra 8 til 12 år) og Eagle (fra 13 til 17 år). Malerverksteder, vannleker, håndverk og minidisc. I tillegg er det dusinvis av forestillinger du kan glede deg over som familie, for eksempel musikaler, trylleshow og livemusikk.det mest komplette All Inclusive. Den består av meksikansk, italiensk, spansk og internasjonal mat. Dessuten matvogner og iskremkiosk. Og, selvfølgelig, de mest typiske rettene fra Mallorca.på dette All Inclusive-hotellet har du en tennis- og dykkerskole. I tillegg kan du delta i dusinvis av sportsaktiviteter som fotturer, pilates, svømming, zumba og bueskyting.8 bassenger for alle aldre og et lekebasseng for de minste. Opplev en massasje med aromatiske oljer av naturlige planteekstrakter i SPA Sensations. Du kan også pakke huden inn i marint gull mens du får hårmassasje med baobabolje, et av de mest eksklusive ritualene i spaet.- Innen 2020 skal alle Iberostar-hotellene være fri for engangsplast.- Iberostar fremmer ansvarlig fiskekonsum.- Iberostar fremmer kysthelseprosjekter.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider