Protur Badia Park Aparthotel

Sa Coma, Spania Flagget til Spania

Mixx Travel
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

Om hotellet

Vær oppmerksom på at vi ikke tilbyr guideservice på dette reisemålet!

Denne teksten er automatisk oversatt.

Uterestauranter, barer, bassenger og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Mixx Travel er infomert om dette.

Utenom høysesongen vil utvalget av underholdning, aktiviteter osv. være begrenset.

Spanske myndigheter krever inn en turistskatt på hotellopphold. Skatten varierer og avhenger av hotellets kategori (antall stjerner) og antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Mixx Travels klassifisering av hoteller kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I slike tilfeller er det den offisielle klassifiseringen som ligger til grunn for avgiftens størrelse.

Leilighetshotellet Protur Badia Park Aparthotel ligger ca. 350 m fra en offentlig sandstrand. De nærmeste restaurantene og barene kan nås på noen få minutter til fots. Du finner en rekke butikker og et supermarked rett utenfor døren. Hotellet tilbyr transport mellom hotellet og flyplassen (mot betaling). I nærheten ligger et diskotek som tilbyr underholdning i høysesongen. Stranden er tildelt blått flagg. Her er det badehåndklær tilgjengelig. Rett ved siden av stranden er det en strandpromenade hvor du kan ta en rolig spasertur. Det klimatiserte, GPS-verifiserte hotellet har døgnåpen resepsjon (innsjekking døgnet rundt), lobbybar, Wi-Fi, internettilgang, heis, dusjer og garderober, førstehjelpsutstyr og TV-stue med satellitt-TV. På hotellets uteområde finner du en hage og et overvåket basseng, der du kan låne solsenger og badehåndklær gratis. Det finnes også et barnebasseng med vannsklie (type åpen sklie). Utenfor finner du dessuten en solterrasse. Inne på hotellet kan du benytte deg av et oppvarmet innendørsbasseng. Du kan oppbevare verdisakene dine i safen og bagasjen din i hotellets oppbevaringsrom. I tillegg er Protur Badia Park Aparthotel videoovervåket 24 timer i døgnet. For de yngste hotellgjestene er det en lekeplass. For de aller minste gjestene finnes det også barnestoler, barnestoler og barnesenger. For de minste barna kan barnevogner leies på hotellet. I tillegg til concierge-tjenesten vil hotellets resepsjon sørge for at du blir tatt godt vare på. Ved behov kan du når som helst kontakte legesenteret (mot betaling). Strømforsyningen er 220 volt. Hvis du ønsker å utforske ferieregionen, kan du benytte deg av bil- og motorsykkelutleien i nærheten av hotellet (mot betaling). I tillegg selger hotellet billetter til utflukter. Protur Badia Park Aparthotel er tildelt et bærekraftsertifikat på grunn av sin miljøvennlige drift. Euro/Master Card og Visa aksepteres som betalingsmiddel. På grunn av sine barrierefrie fasiliteter, som en automatisk hotelldør, barrierefrie innganger, rom som er tilgjengelige for rullestolbrukere og baderom som er tilgjengelige for rullestolbrukere, er hotellet også egnet for rullestolbrukere. Forpleining Som forpleiningstjenester tilbyr hotellet all-inclusive. Frokost tilbys fra buffé. Middagen serveres også som buffé. Til måltidene er det en restaurant med terrasse (italienske retter) og en bar, kafeteriaen samt bassengbaren. Avstander;

Bussholdeplass: ca. 10 m

Spedbarn kan passes i hotellets egen babyklubb. Større barn blir passet i barneklubben. Hotellets juniorgjester kan også slå seg løs i minidiskoteket. Når det gjelder underholdning for voksne, kan du oppleve kveldsshow og levende musikk. Tilleggsinformasjon Hotellet har totalt 232 rom. Hotellet er tilrettelagt for homofile. Hotellpersonalet snakker engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk og portugisisk.

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider